Margot Robbie-val és Christian Bale-lel jön David O.Russell új filmje

A munkálatok áprilisban kezdődnek.

A munkálatok áprilisban kezdődnek.

David O. Russel ezidáig rendezőként három-, míg forgatókönyvíróként két Oscar-jelölést gyűjtött be, következő filmje pedig a szereplőgárda alapján ismét számíthat díjözönre. A hamarosan készülő alkotás egy orvos és egy ügyvéd különös kapcsolatáról fog szólni, sztárokból pedig ez alkalommal sem lesz hiány. A címben említett kettős mellett Michael B. Jordan Michael Shannon, Mike Myers és O. Russel egyik kedvenc színésze, Robert De Niro is feltűnik majd, utóbbinak ez lesz a negyedik közös munkája a direktorral.

O. Russel a 2015-ös Joy óta nem rendezett filmet, új munkája azonban ismét ígéretesnek tűnik. A négyszeres Oscar-jelölt, Christian Bale-t legutóbb Az aszfalt királyai című filmben láthattuk, legutóbbi nominációját pedig az Alelnökért kapta.

Margot Robbie igen erős éven van túl, Tarantinonál Sharon Tate-t játszhatta, míg a Botrány című filmben Kayla Pospisilt személyesíthette meg, utóbbi szerepéért pedig megkapta második Oscar-jelölését is (első alkalommal az Én, Tonya főszerepéért jelölték). Idén pedig már láthattuk a Ragadozó madarak legfontosabb karaktereként. Produkciós cégének legutóbbi munkája, a Promising Young Woman pedig a Sundance Filmfesztiválon debütált.

A munkálatok áprilisban kezdődnek, David O. Russel pedig szokásához híven írja és rendezi a filmet. A bemutató időpontjáról egyenlőre nincsenek információk, vélhetően valamikor 2021-ben érkezhet a film.

Mi már nagyon várjuk a kiváló rendező következő munkáját. Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Total
5
Shares

Leave a Reply

Previous Article
A láthatatlan ember

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A láthatatlan ember premier előtti vetítésére

Next Article
Cletus Kasady

Tom Hardy megosztott egy képet, hogy Woody Harrelson milyen lesz Cletus Kasady szerepében

Related Posts