Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie-val és Christian Bale-lel jön David O.Russell új filmje

A munkálatok áprilisban kezdődnek.

A munkálatok áprilisban kezdődnek.

David O. Russel ezidáig rendezőként három-, míg forgatókönyvíróként két Oscar-jelölést gyűjtött be, következő filmje pedig a szereplőgárda alapján ismét számíthat díjözönre. A hamarosan készülő alkotás egy orvos és egy ügyvéd különös kapcsolatáról fog szólni, sztárokból pedig ez alkalommal sem lesz hiány. A címben említett kettős mellett Michael B. Jordan Michael Shannon, Mike Myers és O. Russel egyik kedvenc színésze, Robert De Niro is feltűnik majd, utóbbinak ez lesz a negyedik közös munkája a direktorral.

O. Russel a 2015-ös Joy óta nem rendezett filmet, új munkája azonban ismét ígéretesnek tűnik. A négyszeres Oscar-jelölt, Christian Bale-t legutóbb Az aszfalt királyai című filmben láthattuk, legutóbbi nominációját pedig az Alelnökért kapta.

Margot Robbie igen erős éven van túl, Tarantinonál Sharon Tate-t játszhatta, míg a Botrány című filmben Kayla Pospisilt személyesíthette meg, utóbbi szerepéért pedig megkapta második Oscar-jelölését is (első alkalommal az Én, Tonya főszerepéért jelölték). Idén pedig már láthattuk a Ragadozó madarak legfontosabb karaktereként. Produkciós cégének legutóbbi munkája, a Promising Young Woman pedig a Sundance Filmfesztiválon debütált.

A munkálatok áprilisban kezdődnek, David O. Russel pedig szokásához híven írja és rendezi a filmet. A bemutató időpontjáról egyenlőre nincsenek információk, vélhetően valamikor 2021-ben érkezhet a film.

Mi már nagyon várjuk a kiváló rendező következő munkáját. Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Még több a témában...

Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre

Kévés Bence Mihály

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat