Már készül A Plague Tale: Innocence folytatása

Az év legkellemesebb meglepetése nem hiába ért el nagy sikert.

Az év legkellemesebb meglepetése nem hiába ért el nagy sikert.

A francia Xbox Squad szellőztette meg magabiztosan, hogy már javában készül a folytatás A Plague Tale: Innocencehez. Az oldal nem kevesebbet állít, mint hogy a kiadó már el is ismerte nekik a játék fejlesztését, amely az információik szerint 2022-ben érkezhet, és a jövő évi E3-on debütálhat.

Ezzel szemben a Eurogamernek már egy sokkal visszafogottabb választ jutatott el a Focus Home Interactive, miszerint van még egy játékra szerződésük az Asobo Studioval, de hogy mi az, arról majd csak akkor szeretnének nyilatkozni, ha aktuális lesz.

Akárhogy is nézzük, a játék igen nagy sikere után evidens, hogy egy folytatás készüljön, s mivel nem tagadták a dolgot, valószínűsíthető hogy valóban kalapálják már a játékot. A kérdés inkább az, hogy minderre mennyi energiája van a mindössze 140 főt számláló stúdiónak, ugyanis a Microsoft felé is van egy projektjük, az új Flight Simulator.

Bár az is igaz, hogy repülőgép szimulátor már eddig is az A Plague Tale mellett készült párhuzamosan, szóval talán felesleges az aggodalom. Elképzelhető hogy a francia fejlesztők mindenkinél hatékonyabb munkamódszert dolgoztak ki, vagy csak szimplán nem szeretnek aludni.

Total
4
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Kiszivárgott Colin Trevorrow terve arról, ahogy bemutatta volna Rey származását a Skywalker korában

Next Article

Jön az Outlast Trials!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!