Főoldal Filmek Már fáj, annyira eltolták a John Wick: 4. fejezet bemutatóját, de kaptunk egy teaser előzetest
Filmek

Már fáj, annyira eltolták a John Wick: 4. fejezet bemutatóját, de kaptunk egy teaser előzetest

Érthetetlen, miért kellett ennyire eltolni a premiert.

468
John Wick

Ahogy az várható volt, Keanu Reeves nevével fémjelezett John Wick: 4. fejezet című akciófilmet nem fogják összeereszteni a várva várt Top Gun: Maverick című filmmel május utolsó hétvégéjén 2022-ben. A stúdió tegnap este ugyanis egy teaser előzetes kíséretében bejelentette, hogy egy évvel eltolják a John Wick franchise negyedik rész premierjét.

A Lionsgate késő éjszakai jelentette be, hogy a várva várt John Wick: 4. felvonás (a pletykák szerint John Wick: Chapter 4 – Hagakure címet kapja a folytatás) című akciófilmet nem fogják jövőre bemutatni, s egy teljes évvel hátrébb kerül a naptárban. A film így csak 2023. március 24-én kerül a mozikba világszerte.

Bár számítani lehetett a csúsztatásra, mivel a film eredeti megjelenési dátuma ütközött Tom Cruise régóta várt Top Gun: Maverick bemutató időpontjával, de arról fogalmunk sem volt róla, hogy a stúdió ennyire elhalasztja a premier időpontját. Egyelőre nem világos, miért döntöttek a tíz hónapos csúszás mellett, de benne van a pakliban, hogy a stáb és a szereplők új év elején további forgatásokra készülhetnek.

Tavaly az is felröppent, hogy a Lionsgate a 4. és az 5. fejezetet egymás után szeretné leforgatni, így most ezzel a nagy halasztással visszatértek a korábbi a tervükhöz, és mindkét filmet leforgathatják a 2022-es évben.

Keanu Reeves visszatér a címszereplő mumus szerepében, de Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick (Charon) szintén megerősítették, hogy visszatérnek a közelgő negyedik részben. A mellékszereplők között pedig Donnie Yen (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet; xXx: Újra akcióban), az újonnan érkező Rina Sawayama, Shamier Anderson (Wynonna Earp; Góliát), Bill Skarsgård (AZ; Deadpool 2), Hiroyuki Sanada (Az utolsó szamuráj; Farkas), Scott Adkins (X-Men kezdetek: Farkas; Doctor Strange), Marko Zaror (Alita: A harc angyala; Sultan) és Clancy Brown (Thor: Ragnarök; Daredevil).

A rendezői székben most is Chad Stahelski foglal helyet, aki ezúttal Shay Hatten és Michael Finch forgatókönyvéből dolgozott. Stahelski az első részt David Leitch-csel közösen rendezte, de a második résztől már egyedül dolgozott, és így lesz ez a folytatásban is. Bár a forgatással “végeztek” – erre az évre egészen biztosan -, a cselekmény részleteit A Continental legmélyebb bugyraiban őrzik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...