x
Close


Közelgő események

Filmek

Már dolgoznak a The Tomorrow War folytatásán, amiben Chris Pratt is visszatér

Itt az idő, hogy újra megmentsük a jövőt.

Már dolgoznak a The Tomorrow War folytatásán, amiben Chris Pratt is visszatér
  • PublishedJuly 9, 2021

Gyakorlatilag még csak most mutatták be Chris Pratt főszereplésével a The Tomorrow War című sci-fit az Amazon Prime streamingszolgáltatón, de már a folytatáson dolgoznak. Az első rész nem okozott nagy csalódást – egy-két kritikától eltekintve -, látvány orgiában volt részünk, ám narratíva szenpontjából néhány évet megcsúsztak a készítők, ez azonban nem tántorította el őket attól, hogy jöjjön a folytatás, ha a nép is úgy kívánja.

A Deadline szerint az Amazon Studios és a Skydance már tárgyalnak arról, hogy újra összerántsák a bandát, köztük Chris McKay rendezőt, Chris Pratt világsztárt és a forgatókönyvön munkálkodó Zach Dean írót. A Paramount Pictures, a stúdió ami eredetileg a mozikban szerette volna bemutatni a filmet, sem szeretne kimaradni a folytatásban, szintén tárgyalásban áll. Egy időutazó csoportról szól a film, akik a jövőből érkeznek, hogy figyelmeztessék az emberiséget a rájuk leső veszélyről a jövőben, egy idegen invázióról. És sajnos a vesztes oldalon áll az emberiség, ezért új katonákat toboroznak a jelenből.

The Tomorrow War

A The Tomorrow War az egyik legnagyobb premiert tudja magáénak, amit a streamingszolgáltatón mutattak be. Az exkluzív tartalom abszolút pozitív fogadtatásban részesült, szóval kifizetődő volt 200M dollárt fizetni a filmért. Az Amazon pedig nem áll le, folyamatosan bővíti exkluzív filmes tárát, amiben már fellelhető Michael B. Jordan főszereplésével a Bűntudat nélkül vagy az Amerikába jöttem 2. része Eddie Murphyvel.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.