Főoldal Filmek Már dolgoznak a The Tomorrow War folytatásán, amiben Chris Pratt is visszatér
Filmek

Már dolgoznak a The Tomorrow War folytatásán, amiben Chris Pratt is visszatér

Itt az idő, hogy újra megmentsük a jövőt.

401
The Tomorrow War

Gyakorlatilag még csak most mutatták be Chris Pratt főszereplésével a The Tomorrow War című sci-fit az Amazon Prime streamingszolgáltatón, de már a folytatáson dolgoznak. Az első rész nem okozott nagy csalódást – egy-két kritikától eltekintve -, látvány orgiában volt részünk, ám narratíva szenpontjából néhány évet megcsúsztak a készítők, ez azonban nem tántorította el őket attól, hogy jöjjön a folytatás, ha a nép is úgy kívánja.

A Deadline szerint az Amazon Studios és a Skydance már tárgyalnak arról, hogy újra összerántsák a bandát, köztük Chris McKay rendezőt, Chris Pratt világsztárt és a forgatókönyvön munkálkodó Zach Dean írót. A Paramount Pictures, a stúdió ami eredetileg a mozikban szerette volna bemutatni a filmet, sem szeretne kimaradni a folytatásban, szintén tárgyalásban áll. Egy időutazó csoportról szól a film, akik a jövőből érkeznek, hogy figyelmeztessék az emberiséget a rájuk leső veszélyről a jövőben, egy idegen invázióról. És sajnos a vesztes oldalon áll az emberiség, ezért új katonákat toboroznak a jelenből.

The Tomorrow War

A The Tomorrow War az egyik legnagyobb premiert tudja magáénak, amit a streamingszolgáltatón mutattak be. Az exkluzív tartalom abszolút pozitív fogadtatásban részesült, szóval kifizetődő volt 200M dollárt fizetni a filmért. Az Amazon pedig nem áll le, folyamatosan bővíti exkluzív filmes tárát, amiben már fellelhető Michael B. Jordan főszereplésével a Bűntudat nélkül vagy az Amerikába jöttem 2. része Eddie Murphyvel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatkritikák

Fallout kritika

Laikusok számára is teljesen élvezhető lett a legújabb játékadaptáció.

Fallout
Sorozatok

A vártnál is előbb láthatjuk a Fallout mind a 8 epizódját

Gondban lehetnek, akik szabadságot vettek ki a Fallout érkezése miatt.