Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott a Barbie
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Barbie

Nézd meg a Barbie első előzetesét magyar szinkronnal!

512

Decemberben felrobbant a világháló, amikor bemutatták a Barbie első nagy előzetesét. A címszereplőt Margot Robbie játssza, mellette Ryan Gosling is feltűnik majd Ken szerepében. A Warner Bros. múltkori előzetese után viszont elkészült az előzetes magyar szinkronos változata is. Még mindig zseniális, ahogy filmre vitték ezt a történetet.

Sajnos a hatalmas népszerűségnek örvendő Aqua – Barbie Girl című dal nem fog szerepelni a filmben, ennek ellenére a trailer alapján nagyszerűen néz ki a műanyag baba élőszereplős adaptációja. Ugyanakkor látszik, hogy valami más van a Barbie-világban, amire az Oscar-jelölt rendező, Greta Gerwig (Kisasszonyok) már korábbi interjúkban is célozgatott. Elvégre az élőszereplős film több mint 60 évvel a baba megalkotása után kerül a mozikba, így néhány elvárás biztosan meg fog dőlni – vagy éppen meg fog semmisülni.

A trailer nem árul el sokat, hiszen leginkább a címszereplő Robbie-t mutatja, amint egy tengerparton áll, és a vintage Barbie legismertebb motívumaiban sütteti magát, vagyis a fekete-fehér csíkos fürdőruhában és az 1950-es évekbeli lófarokkal, amelyek a baba eredeti inkarnációján is megtalálható volt. Az ismert szám helyett Richard Strauss Also sprach Zarathustra című dala hallható az előzetes alatt, ami a közönségnek a 2001-es Űrodüsszeia című filmből lehet ismerős. A trailer élénkebb hangvételű, gyors klipekkel zárul, amelyekben a film sztárszereplői fantasztikus, műanyag életüket élik egy dögös, rózsaszín Barbie-világban.

Barbie forgatókönyvén a rendező Gerwig együtt dolgozott Noah Baumbach-kal (Házassági történet), ami ugyancsak árulkodó eleme az új film hangvételének és helyszínének. Mind Gerwig, mind Baumbach arról ismert, hogy produkcióikban szeretik ábrázolni az élet kemény valóságát – de gyakran humorral a középpontban, így a világhírű karakterről alkotott elképzelésük még érdekesebbé teszi a feldolgozást. Margot és Gosling mellett Will Ferrell, aki a Mattel (a Barbie-babát megalkotó cég) vezérigazgatóját alakítja, egy interjúban arra utalt, hogy a film a patriarchátus szatírája lesz, valamint a nőkre kirótt társadalmi és szépségnormák kritikája.

Barbie 2023. július 21-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Barbie
Filmek

Sok mindennek történnie kell, de Greta Gerwig megcsinálná a Barbie folytatását

A Barbie rendezője már nem ellenzi a folytatást, jöhet a folytatás?

Barbie
Filmek

Zack Snyder matekja szerint “valószínűleg többen látták a Rebel Moon-t, mint Barbie-t a moziban”

Zack Snyder számításai szerint a Rebel Moon még a Barbie-nál is sikeresebb...