Főoldal Sorozatok Leleplezték a Loki 2. évadának lehetséges megjelenési időpontját; eközben a Marvel Studios már elkezdte előkészíteni Jonathan Majors leváltását
Sorozatok

Leleplezték a Loki 2. évadának lehetséges megjelenési időpontját; eközben a Marvel Studios már elkezdte előkészíteni Jonathan Majors leváltását

A Disney+ Loki sorozata még mindig nem kapott megjelenési időpontot.

544
Kang
Forrás: Marvel Studios

Egy új jelentésben a Loki 2. évadának megjelenési időpontjáról olvashatunk, miközben arra is kitérnek a cikkben, hogy a Marvel Studios megkezdte a felkészült Jonathan Majors leváltására, vagyis egyre biztosabbnak tűnik, hogy Kang, a Hódító szerepét valaki más veszi át a folytatásban.

Egy ideig úgy tűnt, hogy idén sem maradunk Marvel-filmek és sorozatok nélkül, azonban Bob Iger érkezésével minden változott. Persze ehhez kellett az is, hogy a Marvel Moziverzum 4. és a nemrég kezdődött 5. fázis nem úgy muzsikál, ahogy Kevin Feige és a producerek eltervezték. Nagyon sok kritikát kaptak a mozifilmek, de a sorozatokat is támadták a pocsék vizuális effektek miatt. Szóval a dolgok állása szerint idén csak három filmet, és legjobb esetben két sorozatot fog bemutatni a stúdió a Disney+-on.

Bob Iger visszatérése a Disney vezérigazgatói székébe azt jelenti, hogy Kevin Feige-re nem nehezedik akkora nyomás, mint az elmúlt 3-4 évben, így a csapatoknak több idejük marad szállítani a termékeket, legyen szó forgatókönyvről vagy vizuális effektekről. Most arra számítunk, hogy a mennyiséget ellensúlyozni fogják a minőséggel, ez pedig egyet jelent azzal, hogy kevesebb tartalommal jelentkezik a Marvel Studios.

Visszatérve a két sorozatra, a Titkos invázió és a Loki 2. évada fog megjelenni 2023-ban. A The Cosmic Circus szerint, a jelenlegi terveket nézve, az utóbbi 2023 októberében mutatkozik be; korábban 2023 szeptemberéről hallottunk, de úgy tűnik, most változott a megjelenési ablak. Tekintve, hogy az Ahsoka premierje augusztusban lesz, a Disney szeretné elkerülni az átfedést a két sorozat között.

Az oldal hozzáteszi, hogy a Marvel Studios erősen fontolgatta a Loki további késleltetését “történetvezetési problémák” miatt. Ott van még az az aprócska tény, hogy a sorozat egyik főszereplője, Jonathan Majors egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügy kellős közepén van, ami véget vethet a karrierjének, ha bűnösnek találják. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja Victor Timelyt és számos más Kang-variánst fog alakítani a sorozatban, és bármi is történjen, Majors ott lesz a sorozat második évadában, viszont könnyen elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó szereplése.

“A vádakra való tekintettel a Marvel és a Disney nagy figyelemmel kíséri az ügyet, mielőtt bármilyen hivatalos döntést hozna” – magyarázza az oldal. “A helyzetet jól ismerő források szerint azonban a Marvel már megkezdte az előkészületeket (ha a kényszerhelyzet úgy hozza, és szükség lesz rá), hogy újraosszák Kang, a Hódító szerepét”.

A következő hetekben és hónapokban tisztázódhat vagy pont kerülhet Majors ügyére a bíróságon. Mivel az írói sztrájk valószínűleg rányomja bélyegét mind a Bosszúállók: A Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háború című filmre, a stúdiónak még több ideje marad kitalálni, hogy mihez kezdjenek az üggyel. Időközben Majors PR-ügynöksége kihátrált a színész mögül, és más produkciókat is bukott, szóval kezd forró lenni a talaj Majors talpa alatt.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.