A legújabb Transformers: Az utolsó lovag TV Spot titkos dolgokról mesél

A most bemutatott videó azt hivatott igazolni, hogy az ötödik rész kiterjeszti az univerzumot, és több rejtélyre is fény fog derülni belőle.

A most bemutatott videó azt hivatott igazolni, hogy az ötödik rész kiterjeszti az univerzumot, és több rejtélyre is fény fog derülni belőle.

Michael Bay nem mindennapi filmmel fogja megajándékozni a transformerek rajongóit június 22-én, hiszen a sok-sok előzetes, kábeltévés reklám, és klip után még mindig tudnak olyat mutatni, amitől egyesek elalélnak, mások pedig – köztük mi is – csak vakarjuk a fejünket: “Te jó isten! Ezt most mégis hogyan?” Arról már nem is beszélve, hogy más filmek ennyi anyagból egész estés történtet raknak össze.

A Spotban utalnak arra, hogy az emberek és a transformerek már jóval korábban szövetségre léptek, és az emberiség múltjában kulcsfontosságú szerepet töltöttek be a földönkívüliek. Michael Bay által bemutatott videóból azt is megtudjuk, hogy az Autobotok és az Álcák mindig is itt voltak, kezdve Arthur királytól a náci Németországig rengeteg konfliktusba beavatkoztak, de most egy teljesen új fenyegetés tart a Földre…

A Transformers: Az utolsó lovag hazai bemutatója 2017. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Alien: Covenant klip: „Az arcom, az arcom!”

Next Article

Jelmezek és járművek koncepciós rajzait láthatjuk a Han Solo-filmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!