Jelmezek és járművek koncepciós rajzait láthatjuk a Han Solo-filmből

Végre kaptunk egy kis nem hivatalos betekintőt a Disney és Lucasfilm nagy titokban tartott Han Solo spin-offjáról. Talán nyáron videót is látunk Phil Lord és Christopher Miller rendezőktől.

Végre kaptunk egy kis nem hivatalos betekintőt a Disney és Lucasfilm nagy titokban tartott Han Solo spin-offjáról. Talán nyáron videót is látunk Phil Lord és Christopher Miller rendezőktől.

A Disney csak a Star Wars: Az utolsó Jedik kampányára fókuszál most, ami érthető is, hiszen idén decemberben Rey (Daisy Ridley) és Kylo Ren (Adam Driver) folytatását láthatjuk, s majd csak jövő májusban kerül bemutatásra a második antológiafilm, ami a fiatal űrkalóz életét kíván bemutatni.

Hivatalos információ szűkében vagyunk, sokat nem jelentett be a Lucasfilm, inkább csak pletykákból építkezhetünk a Han Solo-nál. Múlt héten jelentek meg olyan pletykák is, miszerint a filmben az ikonikus sivatagi bolygóra, a Tatooine-ra is ellátogatunk majd. Ezt hivatalosan nem erősítették még meg.

A StarWarsNews.com oldalnak köszönhetően jelentek meg képek, melyek állítólag a Red Cup [Han Solo-film] koncepcióit tartalmazza, de ezeket kezeljük fenntartásokkal, noha a forrás állítja, hogy 100%-ban hitelesek a képek. A rajzok között utalást látunk a címszereplő jelmezére, egészen különös hajóformákra, talán AT-AT lépegetőkre és az Uralkodó hajóére hasonlító képeket is.

Biztosra nem állítjuk, de hitelesnek tűnnek a fenti képek – ki szórakozna azzal, hogy sok-sok munkaórát beleölne feleslegesen rajzolgatásokba, és még a munkacím, a Red Cup is szerepel a rajzokon -, melyek jól tükrözik a régi Csillagok háborúja feelinget, amibe anno beleszerettünk a Star Wars: Egy új remény kapcsán. Tavaly azt is láttuk, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben mennyire zseniálisan ötvözték a régi és az új ötleteket.

A Han Solo: A Star Wars Story hazai bemutatója 2018. május 24-én lesz, a főszerepeket pedig Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), Emilia Clarke, Woody Harrelson (Beckett) és Joonas Suotamo (Chewbacca) között osztották szét.

Total
0
Shares
Previous Article

A legújabb Transformers: Az utolsó lovag TV Spot titkos dolgokról mesél

Next Article

Sötét, félelmetes és R-besorolású Hellboy-filmen dolgoznak az írók

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!