Wide Screen
Filmek

Lady Gaga szerepelni fog Ridley Scott legújabb filmjében

A Csillag születikért Oscarra jelölt színésznő lesz a Maurizio Gucci meggyilkolásáról szóló film egyik főszereplője.

A Csillag születikért Oscarra jelölt színésznő lesz a Maurizio Gucci meggyilkolásáról szóló film egyik főszereplője.

Gaga Patrizia Reggianit formálja majd meg, Maurizio Gucci volt feleségét, akit a férfi tizenkét év házasság után hagyott el egy fiatalabb hölgyért. Mauriziót 1995. március 27-én a milánói irodája előtt gyilkolták meg. A gyanú hamar a Patriziára terelődött, ám bizonyítékok hiányában a tárgyalás évekig elhúzódott. A nőt huszonkilenc év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, azonban végül 2016-ban szabadult. Még a tárgyalási folyamat során kapta meg a hírhedt “fekete özvegy” becenevet. Maurizio halálával egyetlen Gucci sem maradt a 19. században alapított cégben.

I

A történet megfilmesítésének ötlete már néhány éve felmerült, a Gucci család azonban akkor a teljes ellenállás stratégiáját választotta, több ízben nyilatkozták, hogy bármit készek megtenni a produkció megakadályozása érdekében. Arról egyelőre nincs hír, hogy a jelenlegi fejleményekről miként vélekednek.

A film forgatókönyvét Roberto Bentivegna írja, Sara Gay Forden A Sensational story of Murder, Madness, Glamorur, and Greed című kötete alapján. A producerek között pedig Ridley Scott mellett Giannina Scott nevét is megtaláljuk.

A projekt egyelőre csupán a kezdeti fázisban tart, Ridley Scott ugyanis jelenleg Az utolsó párbaj című, Ben Affleck, Matt Damon, és Adam Driver főszereplésével készülő filmjén dolgozik.

Még több a témában...

Március óta dolgoznak az Alien 5 forgatókönyvén

Vigh Martin

Ridley Scott újabb Alien-filmet tervez

Horváth Mihály

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat