Főoldal Játékok Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe
Játékok

Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe

Együtt a csapat.

490

Alig két hete történt, hogy a Nintendo megtartotta különleges, Mario tematikájú közvetítését, ahol a legendás karakter 35. születésnapjáról emlékeztek meg. Itt került bejelentésre a közönség által régóta hőn áhított Super Mario 3D All-Stars, és azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy máris nyakunkon a megjelenés. Egy utolsó kedvcsinálóval azonban még jelentkezett a stúdió a jeles nap előtt.

Az előzetesen nagyjából egyenlő arányban elosztva láthatunk felvételeket a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy játékmenetéből, és már ennyiből is látható, hogy a platform talán új, de a hangulat maradt a régi. Ezen kívül néhány fontos információ is elhangzik a kollekcióról. Mindhárom cím optimalizálva lett, hogy maximálisan kihasználhassák a Nintendo Switch funkcióit, emellett pedig egy grafikai ráncfelvarráson is átestek. Üdítő extra, hogy mindegyik játék a hozzá tartozó zenelejátszó móddal együtt érkezik, így háttérzeneként is elindíthatjuk az ikonikus dallamokat.

A három klasszikus kaland visszatérése már tényleg csak napok kérdése, szeptember 18-án robban is a nosztalgiabomba. Érdemes sietnetek a vásárlással, ugyanis csak limitált számban kerül gyártásra a csomag, és jó néhány külföldi bolt számolt be arról, hogy már fogyóban is vannak a dobozos készletek.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.