Wide Screen
Image default
Játékok

Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe

Együtt a csapat.

Alig két hete történt, hogy a Nintendo megtartotta különleges, Mario tematikájú közvetítését, ahol a legendás karakter 35. születésnapjáról emlékeztek meg. Itt került bejelentésre a közönség által régóta hőn áhított Super Mario 3D All-Stars, és azzal az örömteli hírrel szolgálhatunk, hogy máris nyakunkon a megjelenés. Egy utolsó kedvcsinálóval azonban még jelentkezett a stúdió a jeles nap előtt.

Az előzetesen nagyjából egyenlő arányban elosztva láthatunk felvételeket a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy játékmenetéből, és már ennyiből is látható, hogy a platform talán új, de a hangulat maradt a régi. Ezen kívül néhány fontos információ is elhangzik a kollekcióról. Mindhárom cím optimalizálva lett, hogy maximálisan kihasználhassák a Nintendo Switch funkcióit, emellett pedig egy grafikai ráncfelvarráson is átestek. Üdítő extra, hogy mindegyik játék a hozzá tartozó zenelejátszó móddal együtt érkezik, így háttérzeneként is elindíthatjuk az ikonikus dallamokat.

A három klasszikus kaland visszatérése már tényleg csak napok kérdése, szeptember 18-án robban is a nosztalgiabomba. Érdemes sietnetek a vásárlással, ugyanis csak limitált számban kerül gyártásra a csomag, és jó néhány külföldi bolt számolt be arról, hogy már fogyóban is vannak a dobozos készletek.

Még több a témában...

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Szarka Roland

Itt van minden ami a legutóbbi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-en bemutatásra került

Fonyódi Dávid

A Nintendo leállította a 3DS széria gyártását

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat