Főoldal Sorozatok Kiszivároghatott A mandalóri 3. évad premieridőpontja, de előtte még egy nagy előzetest kapunk
Sorozatok

Kiszivároghatott A mandalóri 3. évad premieridőpontja, de előtte még egy nagy előzetest kapunk

Az év elején visszatér A mandalóri.

359
A mandalóri
Forrás: Star Wars

A Lucasfilm még nyár végén mutatta be A mandalóri 3. évad első előzetesét, de azt ne árulták el, mikor lesz a premier. Most azonban végre tisztább képet kaptunk, hogy mikorra várhatjuk a harmadik évadnak a premierjét a Disney+-on, és arról is megosztottak részleteket, hogy mikorra várható újabb trailer az élőszereplős Star Wars-sorozathoz.

A mandalóri közelgő harmadik évadát hatalmas izgalom övezi, mivel az egyik legnépszerűbb tartalom a Disney érában. Azt már megerősítették, hogy a sorozat jövő februárban visszatér a Disney+-ra, de a Making Star Wars most arról számol be, hogy a premier valószínűleg 2023. február 22-én lesz. Az oldal azt is megjegyezte, hogy “a Grogu egy igazán klassz új funkciót kap” a folytatásra, de hogy mi lesz az, azt még nem tudni. Arról is beszámoltak, hogy a Lucasfilm karácsonykor egy új előzetest dob ki. A jelentésük alapján ez lehet az utolsó előzetes a premier előtt, de még az előzetes előtt december 14-én vagy akörül kapunk egy új plakátot is.

Az oldal megjegyzi továbbá, hogy a trailer két perces lesz, és Christopher Lloyd “Mando-klán-vezetőjét” mutatja be nekünk. A D23 Expo alatt bemutatott előzetesből sokan arra számítottak, hogy a folytatásban Din Djarin és Bo-Katan Kryze egymás torkának esnek, de valószínűleg nem ez fog történni – legalábbis a szerkesztők információi alapján ez csak félrevezetés volt.

Közel a premier napja, de a stúdió most inkább a gyenge nézettségű Andor című sorozatra összepontosít, nem szeretnék elvonni a figyelmet Cassian Andor történetéről. Szinte érthetetlen, hogy miért ilyen alacsony az érdeklődés iránta, mert az egyik legnagyszerűbb produkció, amit a Disney letett az asztalra az utóbbi években. A sorozat fináléjára november 23-án kerül sor, utána várhatóan magasabb fokozatra kapcsolják A mandalóri marketingjét.

A mandalóri

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...