Főoldal Sorozatok King Kong élőszereplős tévésorozatán dolgozik a Disney+
Sorozatok

King Kong élőszereplős tévésorozatán dolgozik a Disney+

Kong több produkcióban is feltűnik a jövőben.

584
Godzilla Kong ellen

A Legendary Pictures dolgozik a Godzilla Kong ellen folytatásán, az Apple TV+ sorozatot forgat Godzilláról és a Titánokról, na és ezek mellé most a Disney+ is beszállt, ők pedig Kongról készítenek élőszereplős műsort. És mindezt úgy teszik, hogy a pletykák szerint a Godzilla Kong ellen folytatásában Godzilla nem tér vissza, mert a főszerepben Kong lesz. Őszintén szólva, ki tudja már ezt követni?

A Deadline értesülései szerint az új sorozat Kong eredettörténetét dolgozza majd fel a filmrendező Merian Cooper eredeti könyveinek anyagát felhasználva. James Wan Atomic Monster Productions cége is szerepet vállal a sorozat elkészítésében. Az új King Kong-sorozat a Disney+ streaming szolgáltató megrendelésére készül, amelynek írója Stephany Folsom, a Paper Girls alkotója lesz.

Az először 1933-ban megjelent King Kong az évek során számos játékban és filmben szerepelt, élőszereplős tévésorozatban azonban még soha. A közelmúltbeli projektek között szerepel a Kong: Koponya-sziget, tavaly pedig Godzillával csaptak össze az HBO Max felületén és a mozikban.

A King Kong jogai körül több dolog sem világos, meglehetősen kuszán alakulnak a karakter filmes jogai. A Cooper-hagyaték még mindig birtokolja az eredeti könyv jogait; az eredeti filmes jogok az RKO Pictures tulajdonában vannak, és a Warner Bros. Discovery és a Universal is rendelkezik saját részesedéssel ezekből. Az új Disney+ sorozat a Cooper-hagyaték együttműködésével készül.

A Disney+ felületre készülő tévésorozat még nagyon korai stádiumban van, egyhamar szóval nem láthatjuk majd King Kongot a streaming szolgáltató kínálatában.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események