Wide Screen
Image default
Filmek

Kikerült a Mission: Impossible 6 plakátja

A tengeren túlon kezdetét vette a Licensing Expo 2016 esemény, ahol filmek vonulnak fel, hogy támogatókra leljenek.

A rendezvénynek egyetlen célja van, hogy eladják a filmeket, vevőt és befektetőket keressenek. Nem egy hétköznapi sajtós rendezvény, így vélhetően alig fogja bármi is elhagyni a rendezvényt, bár ez alól a Mission: Impossible 6 úgy tűnik, hogy kivétel, mert a plakát máris napvilágot látott.

A plakáton semmi új nincs, mindössze a kíváncsi tekinteteket elégíti csak ki. A film nemrég kapott olyan megerősítést, hogy a Mission: Impossible: Titkos nemzet írója és rendezője, Christopher McQuarrie visszatér a folytatásra. A hatodik „lehetetlen küldetés” főszereplője nem más lesz, mint Tom Cruise – köré épül az egész M:I franchise -, de találgatások vannak, hogy Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames és Rebecca Fergusson színészekkel is találkozni fogunk a hatodik részben.

Két érdekességet lehet megfigyelni. Az egyik, hogy egy rendező soha nem kapott kétszer lehetőséget M:I film rendezésére, a másik, hogy női főszereplő (Rebecca Fergusson) sem tért még vissza a következő felvonásban.

mission-impossible-6

Még több a témában...

Ekkor mutatják be a Mission: Impossible 7-8. részeket a mozikban

Kévés Bence Mihály

Rebecca Ferguson csatlakozott a Men in Black spin-offhoz

Kévés Bence Mihály

Rengeteg új képkockát hozott a Bosszúállók: Végjáték új előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább