x
Filmek

Kiderült, mivel készül a Warner Bros. Discovery a San Diego-i Comic-Conra

Július végén rendezik a világ legnagyobb képregénytalálkozóját San Diegóban.

Kiderült, mivel készül a Warner Bros. Discovery a San Diego-i Comic-Conra
  • Publishedjúnius 28, 2022

A San Diego Comic-Con a régi formában jelentkezik idén, 2019 óta először rendeznek személyes találkozót a képregények szerelmeseinek. Eddig annyit tudunk, hogy az Amazon Studios hozza A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozatát, és hogy a Marvel Studios hivatalosan is visszatér a Hall H terembe, de mi a helyzet az újonnan alakult Warner Bros. Discoveryvel?

Mint az kiderült, a Warner Bros. Discovery részéről többek között a Trónok háza: A sárkány háza, A homokember és Harley Quinn ott lesz az ideo rendezvényen, de természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy a DC filmes univerzumában mely produkciókat fogják bemutatni a rajongóknak.

A The Hollywood Reporter írta meg először, hogy a Warner Bros. Discovery mivel műsorral várja a rajongókat. A lap információi szerint a Trónok harca új, spinoff-sorozata borítékolható, továbbá a The Sandman, a Harley Quinn, a Gotham Knights, a Riverdale, a Gremlins: Secrets of the Mogwai, valamint a Cartoon Network műsorok is feltűnnek a panelon. A Grant Gustin által alakított The Flash és a Superman és Lois viszont nem lesz ott a találkozón.

Meglepetésre, a Warner Bros. Discovery mozis terveiről nem osztottak meg részleteket. A világjárvány alatt a Warner Bros. saját virtuális találkozóval készült DC FanDome néven. Az utolsó ilyen eseményre tavaly októberben került sor, s nem kizárt, hogy saját rendezvénnyel készülnek idén is.

A THR azonban megjegyezte, hogy a tervek még kidolgozás alatt állnak, de a DC Szuperállatok ligája, a Black Adam és a Shazam! Fury of the Gods valószínűleg szerepel majd a programon, mivel Ezra Miller főszereplésével készült Flash, valamint a Kék Bogár túl távolinak számít a naptárban, ezért ezeket a filmeket nem hozzák. Az is kiderült, hogy a DC Comics sem lesz ott a kiállítóteremben, azonban lesznek olyan panelek, amelyek a kiadó jövőjével foglalkoznak majd.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.