Főoldal Filmek Kibuktak a sztárok Bridget Jones miatt
Filmek

Kibuktak a sztárok Bridget Jones miatt

Jövőre jön ki a Bridges Jones legújabb része a mozikban.

176
bridget jones

Észak-London előkelő részén forgatják a következő Bridget Jones-filmet (Bridget Jones: Mad About the Boy) és ez nem kevés kellemetlenséget okoz az ott élőknek. A filmesek a helyi önkormányzattal egyetértésben az ajtókra ragasztott szórólapokon kérték a helybelieket, hogy bizonyos időpontokban ne mutatkozzanak az utcán, mert zavarnák a forgatást. Vagy maradjanak otthon, vagy menjenek el hazulról a megadott időszakban.

Olyan hírességek laknak a környéken, mint Harry Styles, Rami Malek, Ricky Gervais és Rowan Atkinson, akik a Sun című bulvárlap tudósítása szerint felháborodtak, amiért korlátozzák őket mozgásukban. „Nem akarnak Bridget túszaivá válni” – idéz egy helybeli lakost a lap.

Renée Zellweger karaktere az új történetben már kétgyermekes özvegy, aki persze továbbra is szerelemre vágyik. Miközben a korának megfelelő udvarlókból nincs hiány (Hugh Grant, Chiwetel Ejiofor), természetesen a fiatalabb korosztályok képviselője is felbukkan (Leo Woodall), aki iránt Bridget szerelemre lobban.

Jó hír a rajongóknak, hogy a korábbi várakozásoknak megfelelően Colin Firth is visszatér, holott karaktere már nem él – valószínűleg visszapillantásokban láthatjuk majd őt. A forgatásról még annyi kiszivárgott, hogy a filmek alapjául szolgáló regények szerzője, Helen Fielding, aki az egyik forgatókönyvíró is, többször meglátogatta a stábot, hogy megnézze, hogy megy a munka.

A Bridget Jones: Mad About the Boy – hazai bemutatója: 2025. február 13.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események