Wide Screen
Image default
Játékok

Kamionos hegymászás a Heavy Duty Challange-ben

Újabb kamionos cucc érkezik.

Felénk talán kicsit kevésbé elismert és közkedvelt motorsport a kamion triál, ám ennek ellenére világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, a lényege ugyanaz mint más triál sportoknak, a kitűzött igen meredek pályán elérni a célt. Csak éppen bicikli vagy motor helyet 10 tonnás kamionokkal kell eljutni ezekre a lehetetlen pontokra.

A krakkói székhelyű Nano Games gondolt a sport szerelmeseire és el is kezdte hegeszteni a Heavy Duty Challange című játékát, melyben, ha csak virtuálisan is, de beülhetünk az említett járgányok vezetőfülkéibe. A cseh kollégák bőszen vették alapul néhány európai kőfejtő kinézetét, hogy a játékosok minél több helyszínen tehessék magukat próbára. Az ígéretek szerint 12 hivatalos kamionból választhatunk, amit 5 valódi helyszínen nyúzhatunk, belső és külső nézetből egyaránt. Ami külön érdekesség, hogy realisztikus fizika és kamionunkra reagáló terep is helyet kap a játékban. Noha a Heavy Duty Challange egyelőre csak PC-re érkezik, valamikor ez év végén, támogatni fog controlleres és kormányos irányítást is.
Alább pedig nézetek meg egy interjút Mateusz Szukajt PR-os hosztolásával, aki Jürgen Funke-vel, az Europa Truck Trial szervezőjével és Łukasz Pleśniarowicz-cal, a játék vezető dizájnerével beszélgetett a témában.

Még több a témában...

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Korábban érkezik a Remothered: Broken Porcelain

Fonyódi Dávid

TESZT: art of rally

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat