Kamionos hegymászás a Heavy Duty Challange-ben

Újabb kamionos cucc érkezik.

Felénk talán kicsit kevésbé elismert és közkedvelt motorsport a kamion triál, ám ennek ellenére világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, a lényege ugyanaz mint más triál sportoknak, a kitűzött igen meredek pályán elérni a célt. Csak éppen bicikli vagy motor helyet 10 tonnás kamionokkal kell eljutni ezekre a lehetetlen pontokra.

A krakkói székhelyű Nano Games gondolt a sport szerelmeseire és el is kezdte hegeszteni a Heavy Duty Challange című játékát, melyben, ha csak virtuálisan is, de beülhetünk az említett járgányok vezetőfülkéibe. A cseh kollégák bőszen vették alapul néhány európai kőfejtő kinézetét, hogy a játékosok minél több helyszínen tehessék magukat próbára. Az ígéretek szerint 12 hivatalos kamionból választhatunk, amit 5 valódi helyszínen nyúzhatunk, belső és külső nézetből egyaránt. Ami külön érdekesség, hogy realisztikus fizika és kamionunkra reagáló terep is helyet kap a játékban. Noha a Heavy Duty Challange egyelőre csak PC-re érkezik, valamikor ez év végén, támogatni fog controlleres és kormányos irányítást is.
Alább pedig nézetek meg egy interjút Mateusz Szukajt PR-os hosztolásával, aki Jürgen Funke-vel, az Europa Truck Trial szervezőjével és Łukasz Pleśniarowicz-cal, a játék vezető dizájnerével beszélgetett a témában.

Total
0
Shares
Previous Article
Tenet

Várhatóan a mozik 90 százaléka időben kinyit a Tenet bemutatójára

Next Article
Dűne

Az új Dűne-film operatőre szerint egy teljes és epikus alkotásra számíthatunk decemberben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!