Főoldal Játékok Kamionos hegymászás a Heavy Duty Challange-ben
Játékok

Kamionos hegymászás a Heavy Duty Challange-ben

Újabb kamionos cucc érkezik.

469

Felénk talán kicsit kevésbé elismert és közkedvelt motorsport a kamion triál, ám ennek ellenére világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, a lényege ugyanaz mint más triál sportoknak, a kitűzött igen meredek pályán elérni a célt. Csak éppen bicikli vagy motor helyet 10 tonnás kamionokkal kell eljutni ezekre a lehetetlen pontokra.

A krakkói székhelyű Nano Games gondolt a sport szerelmeseire és el is kezdte hegeszteni a Heavy Duty Challange című játékát, melyben, ha csak virtuálisan is, de beülhetünk az említett járgányok vezetőfülkéibe. A cseh kollégák bőszen vették alapul néhány európai kőfejtő kinézetét, hogy a játékosok minél több helyszínen tehessék magukat próbára. Az ígéretek szerint 12 hivatalos kamionból választhatunk, amit 5 valódi helyszínen nyúzhatunk, belső és külső nézetből egyaránt. Ami külön érdekesség, hogy realisztikus fizika és kamionunkra reagáló terep is helyet kap a játékban. Noha a Heavy Duty Challange egyelőre csak PC-re érkezik, valamikor ez év végén, támogatni fog controlleres és kormányos irányítást is.
Alább pedig nézetek meg egy interjút Mateusz Szukajt PR-os hosztolásával, aki Jürgen Funke-vel, az Europa Truck Trial szervezőjével és Łukasz Pleśniarowicz-cal, a játék vezető dizájnerével beszélgetett a témában.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.