Főoldal Előzetesek Jyn Erso harcra buzdítja a Lázadókat a legújabb Spotban
Előzetesek

Jyn Erso harcra buzdítja a Lázadókat a legújabb Spotban

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettől.

631

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettől.

Az új spotba új részt nem raktak bele, így marad az ismétlés, de ezt egyszerűen nem lehet megunni, annyira élvezetesek ezek az előzetesek. Most éppen a Birodalom rettenetes erejére hegyezték ki az előzetest, hogy mekkora erővel bírnak a galaxisban, de a Lázadók egy csapata felesküszik, hogy mindent elkövetnek, hogy megsemmisítsék a Birodalom titkos fegyverét, a Halálcsillagot.

A Disney egy percre sem áll le a spotok gyártásában, ami nem csoda, hiszen mindössze 13 nap maradt, hogy bemutassák az első antológia részt, melyből megtudhatjuk, hogy a Birodalom miként építette meg a Halálcsillagot, és azt is láthatjuk, hogy milyen teszteket hajtottak végre rajta. A lap tetején látható spotban is talán azt láthatjuk, miként tökéletesítették ki a fegyvert, mellyel a Star Wars: Egy új remény című epizódban elpusztították az Alderaant.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et

Izgalmas rendezőt kapott a cím nélküli új Jurassic World.

Titkos invázió
Filmek

Ben Mendelsohn örömmel eljátszaná Doctor Doomot a Fantasztikus Négyesben

Foggal-körömmel küzd Ben Mendelsohn, hogy ő legyen Doctor Doom.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.