x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Jyn Erso harcra buzdítja a Lázadókat a legújabb Spotban

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettől.

  • Publisheddecember 1, 2016

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a következő Star Wars filmtől, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettől.

Az új spotba új részt nem raktak bele, így marad az ismétlés, de ezt egyszerűen nem lehet megunni, annyira élvezetesek ezek az előzetesek. Most éppen a Birodalom rettenetes erejére hegyezték ki az előzetest, hogy mekkora erővel bírnak a galaxisban, de a Lázadók egy csapata felesküszik, hogy mindent elkövetnek, hogy megsemmisítsék a Birodalom titkos fegyverét, a Halálcsillagot.

A Disney egy percre sem áll le a spotok gyártásában, ami nem csoda, hiszen mindössze 13 nap maradt, hogy bemutassák az első antológia részt, melyből megtudhatjuk, hogy a Birodalom miként építette meg a Halálcsillagot, és azt is láthatjuk, hogy milyen teszteket hajtottak végre rajta. A lap tetején látható spotban is talán azt láthatjuk, miként tökéletesítették ki a fegyvert, mellyel a Star Wars: Egy új remény című epizódban elpusztították az Alderaant.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.