Justice League Dark animáció a láthatáron

Bár a Warner még nem adta fel teljesen az élőszereplős Justice League Dark lehetőségét, egyelőre az animációs DVD-piacot célozzák meg a népszerű címmel.

Bár a Warner még nem adta fel teljesen az élőszereplős Justice League Dark lehetőségét, egyelőre az animációs DVD-piacot célozzák meg a népszerű címmel. A DC/Warner páros meglehetősen régóta építgeti képregényes univerzumát a jeles piacon. A legújabb megjelenésük, a Batman: The Killing Joke DVD kapcsán merült fel a film lehetősége, ugyanis a DVD-n nagy valószínűséggel már láthatunk egy aprócska betekintést a készülő műbe.

A képregénysorozat olyan szuperhősöket gyűjt össze, akiknek nem szimplán szuperereje, hanem természetfeletti képességei vannak. A DC így próbálta meg anno összehozni képregényeiben a kissé vadabb, Vertigo-stílusú karaktereit.

A projekthez Guillermo del Toro neve volt csatolva egészen tavalyig, aki már egy szereposztást is felfedett az élőszereplős változathoz. Azt azonban egylőre nem tudni, hogy az animációs filmre is ez vonatkozik-e majd.

Forrás: Empire

Total
0
Shares
Previous Article

Fast and Furious 8 - Az első stábfotó

Next Article

A tél katonája visszatér a Fekete párducban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!