Image default
Filmek

Jurassic World 2: 2017-ben kezdődik a forgatás

Egy forrás megerősítette, hogy Hawaii szigeteken kezdik felvenni Jurassic World 2-őt 2017 elején. Rendezője pedig J.A. Bayona lesz.

Alig egy hónapra rá, hogy a Jurassic World mozikba került a Universal stúdió máris bejelentette a folytatást. Mi több, már premier napot is kapott a második rész, így 2018. június 22-én megint beülhetünk egy dinóharcra. Áprilisban lehetett először hallani a második filmről, amikor kiderült, hogy Colin Trevorrow távozik, és helyére J.A. Bayona kerül, aki a The Impossible és A Monster Calls filmeket rendezte.

A Jurassic Outpost nevezetű rajongói oldalon jelent meg most a friss beszámoló, hogy február 27-én visszatér a stáb, és megint Hawaii szigeteken fognak dolgozni. Egyelőre nem világos, hogy ezek előkészületi munkák lesznek, vagy a tényleges forgatás is kezdetét veszi. Meglepő fordulata az egésznek, hogy tavaly augusztusban Colin Trevorrow még arról beszélt, hogy a második részben a dinók elszabadulnak, és a forgatást áthelyezik Isla Nublar szigetről az Egyesül Királyságban található Pinewood Studiosba.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket a Jurassic World 2-ről, hogy mely színészek térnek vissza a folytatásra, és mi lesz a végső címe. Egy pletyka szerint az Ancient Futures nevet fogja kapni, de hivatalosan semmit nem erősítettek még meg, ugyanakkor úgy hallani, hogy a harmadik részt 2020-ban, vagy 2021-ben mutathatják be.

Még több a témában...

Jason Bourne új előzetes inkább a színészekre fókuszál

Kévés Bence Mihály

Zsivány Egyes – új karaktert mutattak be

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Új posztert kapott a Jurassic World: Bukott birodalom

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább