Július 4-től forog a Thor 3

A Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan kezdődik a Thor: Ragnarok forgatása Ausztráliában. A felvétel júliustól októberig tart majd.

A Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan kezdődik a Thor: Ragnarok forgatása Ausztráliában. A felvétel júliustól októberig tart majd.

Még tavaly októberben nyert megerősítést, hogy érkezni fog a Thor harmadik része, méghozzá a Marvel harmadik fázisában. A filmet kevesebb, mint egy hónap múlva kezdik felvenni, és olyan hírességek tűnnek fel benne, mint Cate Blanchett alias Hela, Jeff Goldblum lesz The Gransmaster, Karl Urban Skurgeként, Tessa Thompson alakítja majd Valkyriet. Eddig csak úgy tudtuk, hogy nyáron kezdődik a forgatás, de tegnap éjjel a stúdió leleplezte a pontos dátumot: július 4-től, pont a Függetlenség napjától.

A Marvel kreatív stúdió ügyvezetője tette a bejelentést egy ausztrál lapnak. Az interjúban megcélozta a helyi ausztrál embereket, hogy több száz pozíciót lehet majd betölteni a filmezés alatt. Nagyon jól hangzik, hogy még munkát is teremtenek a helyieknek. David Maisel a következőket mondta:

Három hónappal ezelőtt nyitottuk meg az irodánkat a Gold Coastban, és kezdődhet Thor: Ragnarok forgatása az ausztráliai Gold Coastban július 4-vel. Egészen késő októberig fogunk filmezni.

A film sztorijáról sokat nem tudni, kivéve azt, hogy Loki és Thor legnagyobb csatáját hozhatja a film.

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb színésszel gyarapodott a Pókember-film

Next Article

Fast and Furious 8 - Az első stábfotó

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!