x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Jon Favreau elárulta, hogy Din Djarin és Grogu miért találkozott olyan gyorsan

Ilyen gyors találkozóra senki sem számított, de nyomós okuk volt a készítőknek, hogy Din Djarin és Grogu újra egy csapat legyen.

Jon Favreau elárulta, hogy Din Djarin és Grogu miért találkozott olyan gyorsan
  • PublishedFebruary 15, 2023

A mandalóri 2. évada érzelmes befejezést kapott, amikor Pedro Pascal karaktere, Din Djarin átadta Grogu-t Luke Skywalkernek, hogy jedit neveljen a kis kedvencből. A jelenet után sokakat megleptek a készítők, amikor a spinoff-sorozatnak kikiáltott Boba fett könyve című sorozatban a két jóbarát ismét találkozott, és Grogu félbehagyta a kiképzést, s inkább odébbállt a Mandalórival.

Eddig nem kaptunk választ a kérdésre, hogy miért kellett ilyen gyorsan találkozniuk, most viszont a sorozat társalkotója, Jon Favreau az Empire lapnak elmagyarázta, hogy Mando és Baby Yoda találkozójára miért került sor.

Érdekes lesz látni, hogyan bontakozik ki azok számára, akik esetleg nem látták a Boba Fett könyve című sorozatot. De azt gondolom, hogy a Boba Fett könyve adott némi időt. Láthattátok, milyen volt Mando Baby Yoda nélkül, és láthattuk, hogyan boldogult Grogu a Mandalóri nélkül, és egyiküknek sem volt jó.

Jon Favreau

Favreau hozzátette, hogy az újraegyesítésük “egy nagyon jó cselekménypont volt, aminek segítségével visszatérhetünk a 3. évad sztorijához, miközben a központi kapcsolat megmarad” a karakterek között, elvégre is, ez az ő történetük a kezdetektől.

A társalkotó beszélt Grogu érzelmi útjáról is, mondván: “ennek a kisgyereknek [Grogu] megvolt a lehetősége, hogy válasszon. És a gyerek az érzelmi kötődést választotta, a mandalóriakkal akar lenni, így inkább lemond Yoda fénykardjáról. Az emberek egy része azt akarja látni, hogy így fejlődik, egy része pedig a másik részét”.

A nagysikerű A mandalóri 3. évada március 1-től lesz látható a Disney+-on.

A mandalóri
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.