x
Filmek

Johnny Depp Legendás állatok megfigyelésére szerződött

Johnny Depp sztár is bejelentkezett egy Harry Potteres film szerepére.

Johnny Depp Legendás állatok megfigyelésére szerződött
  • Publishednovember 3, 2016

Johnny Depp sztár is bejelentkezett egy Harry Potteres film szerepére.

Bár még nem láttuk az első Legendás állatok és megfigyelésük című filmet a mozikban, de máris érkeznek a hírek a folytatásról. Csak pár nap választ el bennünket a filmtől, hiszen november 17-én érkezik J.K. Rowling írónő új varázslatos filmje. A Deadline hozta le hírt, hogy a második rész máris előkészületek alatt van. Az oldal szerint Johnny Depp csatlakozott a folytatáshoz, mindezt úgy, hogy Eddie Redmayne visszatéréséről semmit sem tudunk. Egyelőre nem esett arról szó, hogy kit játszhat majd Depp a filmben, de szinte biztos, hogy nem epizódos szerepe lesz, több részben is feltűnik majd. A pletykák szerint a film bemutatóján fogják leleplezni a szerepet, s utána már mi is okosabbak leszünk.

Múlt héten a Rowling már elmondta, hogy az eredetileg három részesre tervezett filmet a Warner Bros.-szal közösen öt részes kalandra nyújtották ki. 2024-ig garantált, hogy minden második évben érkezni fog egy újabb varázspálcás kaland a mozikba.

Kíváncsian várjuk, hogy David Yates rendező milyen szerepet szán a kissé megkopott, és inkább a balhék miatt rivaldafénybe kerülő Johnny Deppnek. Yates rendezői széke biztos, marad a folytatásokra is.

A Legendás állatok és megfigyelésük első részét november 17-én mutatják be Magyarországon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.