Johnny Depp Legendás állatok megfigyelésére szerződött

Johnny Depp sztár is bejelentkezett egy Harry Potteres film szerepére.

Johnny Depp sztár is bejelentkezett egy Harry Potteres film szerepére.

Bár még nem láttuk az első Legendás állatok és megfigyelésük című filmet a mozikban, de máris érkeznek a hírek a folytatásról. Csak pár nap választ el bennünket a filmtől, hiszen november 17-én érkezik J.K. Rowling írónő új varázslatos filmje. A Deadline hozta le hírt, hogy a második rész máris előkészületek alatt van. Az oldal szerint Johnny Depp csatlakozott a folytatáshoz, mindezt úgy, hogy Eddie Redmayne visszatéréséről semmit sem tudunk. Egyelőre nem esett arról szó, hogy kit játszhat majd Depp a filmben, de szinte biztos, hogy nem epizódos szerepe lesz, több részben is feltűnik majd. A pletykák szerint a film bemutatóján fogják leleplezni a szerepet, s utána már mi is okosabbak leszünk.

Múlt héten a Rowling már elmondta, hogy az eredetileg három részesre tervezett filmet a Warner Bros.-szal közösen öt részes kalandra nyújtották ki. 2024-ig garantált, hogy minden második évben érkezni fog egy újabb varázspálcás kaland a mozikba.

Kíváncsian várjuk, hogy David Yates rendező milyen szerepet szán a kissé megkopott, és inkább a balhék miatt rivaldafénybe kerülő Johnny Deppnek. Yates rendezői széke biztos, marad a folytatásokra is.

A Legendás állatok és megfigyelésük első részét november 17-én mutatják be Magyarországon.

Total
0
Shares
Previous Article

Az Ocean’s 8 forgatása hivatalosan is elkezdődött

Next Article

Kylo Ren Darth Vadernek öltözik a Star Wars 8-ban?

Related Posts
Wide Screen YouTube