Jó hosszú lesz a Fekete Párduc is, jövőhéten érkezik a végső előzetes

Nagy valószínűséggel kitudódott, hogy milyen hosszú lesz a Fekete Párduc-mozifilm, melyhez jövő héten kapjuk az utolsó előzetest.

Nagy valószínűséggel kitudódott, hogy milyen hosszú lesz a Fekete Párduc-mozifilm, melyhez jövő héten kapjuk az utolsó előzetest.

A mozik műsorán még mindig a Star Wars: Az utolsó Jedik a befutó, de várhatóan a következő napokban, hetekben ez változni fog, s a Marvel Studios beindítja a 2018-as év első szuperhősfilmjének, a Fekete Párducnak a kampányát.

Egy hónap választ el bennünket, hogy lássuk a Fekete Párducot a mozikban, így éppen ideje volt, hogy valami újat is halljunk a filmről. Az Event Cinemas hírei szerint Ryan Coogler rendező új filmjének játékideje 135 perc lesz, két stáblista utáni jelenet lesz a film végén, tehát megéri majd végig ülni a feliratokat is. Ezenfelül több független forrás is megerősítette, hogy január 8-án az Egyetemi amerikai futball meccs nagyszünetében „különleges megjelenést” kap Párduc az ESPN tévécsatornán. Csak nem egy új előzetest harangoznak be? De minden bizonnyal egy hét múlva hajnalban érkezik a film utolsó előzetese, esetleg egy klip a filmből, vagy valami ehhez hasonló.

Az ESPN adásához kapcsolódó hír továbbá, hogy többen is úgy feltételezik, hogy a Fekete Párduc előzetesével együtt érkezik a Solo: Egy Star Wars történet film első hivatalos előzetese, vagy teaser videója. Megéri majd velünk tartani, mert azonnal osztjuk veletek a tartalmakat hajnalban.

A Fekete Párduc országos bemutatója 2018. február 15-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Jumanji: Vár a dzsungel

Next Article

KRITIKA: Kicsinyítés

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!