Wide Screen
Image default
Filmek

Jennifer Lawrence szerepelni fog az Ocean’s Eleven rebootban

Jennifer Lawrence szívesen részt venne a Warner Bros. tulajdonában lévő Ocean’s Eleven újra gondolásában.

Tavaly októberben derült ki, hogy az Oscar-díjas színésznőt, Sandra Bullockot kérte fel a Warner Bros. filmstúdió, hogy vezesse a női szerepeket castingolását. Azóta azonban semmi hír nem érkezett, hogy miként haladnak a válogatással.

Gary Ross rendező neve mellett logikus, hogy Jennifer Lawrence is feltűnt, hisz már dolgoztak korábban is együtt, épp Az éhezők viadala első részénél. Egy friss hír most azonban megerősítette, hogy Jennifer Lawrence nem csak egyszeri látogatást lett a stúdiónál, hanem ő a befutó a női főszerepre is.

A The Tracking Board írt először arról, hogy megszületett a döntés, és megállapodtak Lawrenceszel a szerepről, így ezzel kezdődhet a forgatás. Azt is megerősítették továbbá, hogy Sandra Bullock karaktere egy tolvajcsapatot fog erősíteni, ahol egy értékes nyaklánc elrablása lesz a cél.

Még több a témában...

Két új kép érkezett az Utazók sci-fihez

Kévés Bence Mihály

[SBLII] A Vörös veréb Super Bowlos tévészpotja

Kévés Bence Mihály

X-Men: Dark Phoenix – Michael Fassbender visszatér?

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább