Főoldal Sorozatok Jenna Ortega szerint a Wednesday második évada sokkal horrorisztikusabb lesz
Sorozatok

Jenna Ortega szerint a Wednesday második évada sokkal horrorisztikusabb lesz

Több horror, kevesebb romantika.

399
Wednesday
Forrás: Netflix

Tim Burton tavaly előtt nagyot robbantott Wednesday című sorozatával a Netflixen, mely a galád család hátborzongató leánygyermekének nem éppen hétköznapi iskolai életébe röpítette a nézőket. A nagy sikerre való tekintettel hamar be is rendelték a második évadot, melynek munkálatai elvileg már áprilisban elkezdődhetnek, s hosszabb, kerekebb részeket és jóval több horrorelemet ígér.

A sorozat főszereplője, vagyis a Wednesday Addams-t alakító Jenna Ortega a 75. Emmy-díjátadó vörös szőnyegén mesélt arról, hogy mi várható az új felvonásban.

Már megkaptam a forgatókönyv egy részét a második évadhoz, és határozottan elhajlunk majd a horror irányába. Minden sokkal több és nagyobb, pár szuper egysorossal, s az egész jóval akciódúsabb lesz. Úgy érzem, az egyes epizódok inkább kis filmekre fognak hasonlítani.

Jenna Ortega

Ortega egyébként már executive producerként is közreműködik az új évadban, s az már korábban is kiderült, hogy a sötétebb atmoszférát célozzák meg.

„Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit mélyebbre akarunk menni a sorozat horrorisztikus aspektusaiba” – nyilatkozta Ortega még júniusban. „Mivel annyira könnyed, és egy ilyen sorozatban, ahol vámpírok, vérfarkasok és szuperképességek vannak, nem akarjuk túl komolyan venni magunkat. Illetve eltekintünk majd minden romantikus és szerelmi száltól is.”

Az első évad sikerét követően nem csupán az új évadot, de egy spin-off szériát is bejelentettek, mely Fester nagybácsira épül majd, aki az első évadban csupán vendégszereplőként tette tiszteletét, de így is rajongói kedvencé vált. A Netflix úgy tűnik igyekszik az Addams-családra felhúzni egy új univerzumot, reméljük, a mennyiség nem fog a minőség rovására menni.

ws letoltes 240116 020341
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...