[Játékbemutató] Mordhau

Újabb részéhez érkezett a sorozat, amely most egy bizonyos részben forradalmi játékot igyekszik bemutatni.

Újabb részéhez érkezett a sorozat, amely most egy bizonyos részben forradalmi játékot igyekszik bemutatni.

Biztos nagyon-nagyon sokan még nem hallottak a Mordhauról. Mivel nem egy nagy fejlesztő bepromózott játéka, így simán elkerülhetné a figyelmünket. Habár közösségi finanszírozásból készült, kár lenne nem beszélni róla. Főleg, hogy a twitchen tegnap igencsak népszerű volt, hiszen egyszerre több mint 70 ezer ember követte a bemutatóját.

Egyetlen hatalmas “újdonságot” tud felmutatni, amelyet így, ilyen körítésben nem láthattunk még sehol. Alapvetően egy Mount & Blade klón kisebb-nagyobb For Honor-os beütésekkel. Tehát lovagokkal, teljes vértben egymás ellen kardozunk amíg valaki meg nem hal. Ami az “újítása” az alkotásnak, az a Battle Royale módja. Igen, ez is tartalmaz Battle Royale-t. De még milyet! Amint felkaptuk a vérteket 64 hasonló játékossal együtt egymásnak is eresztenek minket. Lesz csihi-puhi hadd el hadd, hiszen minden adott. Lándzsa, ló, nyíl, ostromgép. Amit csak megkíván a gyomor és kézügybe kerül.

Ha megtetszett a játék beszerezhetjük azt egyelőre csak számítógépre és Steamen. Tíz százalékos akció is van így a megjelenésre. Tehát az amúgy sem AAA árkategóriás címet most megszerezhetjük 22.49 euróért. Aki rajong a lovagok koráért és nem áll messze tőle a BR sem, annak mindenképpen érdemes kipróbálni.

Total
4
Shares
Previous Article

A Warner Bros. bejelentette, hogy mikor mutatják be a Legendás állatok 3. részét

Next Article

Nunc libero etiam enim

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!