Wide Screen
Image default
Filmek

Jason Momoa is csatlakozhat Denis Villeneuve Dűne remakejéhez

A hét elején a Deadpool sztárja, Josh Brolin már aláírt a Dűne remakere, most Jason Momoa lehet a következő, aki szerepelni fog a feldolgozásban.

A hét elején a Deadpool sztárja, Josh Brolin már aláírt a Dűne remakere, most Jason Momoa lehet a következő, aki szerepelni fog a feldolgozásban.

Reggelre több forrás is arról számolt be, hogy Jason Momoa korai tárgyalásokat folytat Frank Herbert klasszikus sci-fi regényének, a Dűne feldolgozás egyik szerepéről. A hírek szerint Momoa Duncan Idaho kardmestert alakíthatja Denis Villeneuve rendező filmjében.

Sokan már a Dűne remake bejelentése pillanatában borítékolták a sikert, hiszen az Oscar-díjra jelölt Denis Villeneuve az elmúlt években olyan alkotásokkal bizonyította rendezői talentumát, mint a Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés vagy a Sicario. A forgatókönyvírók posztján is erős a felhozatal, ott Eric Roth a Csillagok születik és Jon Spaihts A múmia szkriptírói bizonyíthatnak újfent.

A mostani hír értelmében Jason Momoa olyan sztárszereplőkhöz csatlakozhat, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Oscar Isaac és Javier Bardem. A Legendary filmstúdió még 2016-ban jelentette be, hogy megszerezték a jogot Frank Herber novella feldolgozására, de csak egy évvel később, 2017-ben jött az újabb bejelentés, miszerint Denis Villeneuve rendezőt szerződtették, aki korábban egy „állom projektnek” titulálta a remaket.

Hollywood nem először dolgozza fel a nagy sikerű novellát a filmvásznon, ugyanis az első mozifilmet még 1984-ben forgatták, majd 2000-ban egy minisorozat követte. Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a Dűne újabb feldolgozását a mozikban, de a Szárnyas fejvadász 2049 bemutatója óta tudjuk, hogy ez lesz Villeneuve következő filmje, és mivel lassan összeáll a szereplőgárda, várhatóan hamarosan bejelentik a premiert is.

Még több a témában...

Oscar Isaac megerősítette, hogy augusztusban ismét Magyarországra látogat a Dűne stábja

Vigh Martin

Az új Dűne-film operatőre szerint egy teljes és epikus alkotásra számíthatunk decemberben

Vigh Martin

Egy évig dolgozott a homokférgek dizájnján az új Dűne-film stábja

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat