Főoldal Filmek James Wan producer vezetésével mozifilm készül az ismert Knight Rider-sorozatból
Filmek

James Wan producer vezetésével mozifilm készül az ismert Knight Rider-sorozatból

Napjainkban fog játszódni a Knight Rider.

656
Knight Rider

Michael Knight magasabb sebességre kapcsol, miután a sorozat után hamarosan a filmvászonra is beszáguld csodaverdájával. A feldolgozásról nem először hallunk, néhány éve már beszéltek egy mozifilmről, de végül soha nem készült el, most azonban James Wan producerrel és a Spyglass Media Group támogatásával zöld utat kapott a projekt.

A Deadline értesülései szerint a ’80-as évek népszerű tévésorozatának filmes forgatókönyvét TJ Fixman készíti majd, aki az egyik legismertebb történetíró a videojátékoknál. James Wan producer Michael Clear oldalán közösen száll ringbe, hogy ezt a klasszikust életre keltsék a filmvásznon. A rendezőről még nem esett szó, ahogy arról sem, kik lesznek a szereplők. Jelen állapotban a kérdés nem az, hogy David Hasselhoff visszatér-e Michael Knight szerepében, hanem hogy milyen irányba viszik a történetet. A film napjainkban játszódik majd, miközben hűek maradnának az eredeti tévésorozathoz. Egy kis érdekesség, hogy Hasselhoff tavaly úgy fogalmazott, hogy a Knight Rider visszatér, és úgy tűnik, igazat beszélt. A színész korábban már tárgyalt egy filmről James Gunn rendezővel is, ám Gunn végül a Marvelt választotta.

A Knight Rider-sorozatot az NBC mutatta meg 1982-1986 között, és összesen 90 részt forgattak. Főhősünket Michael Knightnak hívják, akit miután arcon lőttek, megfogadta, hogy kiáll az igazság oldalán. Wilton Knight milliárdos a Knight Alapítvány vezetésével bízza meg, illetve megkapja a Knight Iparművek 2000-es csúcsmodelljét, akit csak KITT-nek hívnak.

Számos spin-off készült a klasszikushoz, köztük a Code of Vengeance és Team Knight Rider. 2008 és 2009 között egy reboottal is próbálkoztak Justin Bruening főszereplésével, ám a sorozat nem volt hosszú életű. A sorozat mellett még tévéfilmet is készítettek a sorozat alapján 1991-ben Knight Rider 2000 címen, és 1994-ben Knight Rider 2010 néven. Hogy ezúttal milyen történetet dolgoznak fel, miben lesz új, mi mindent örökölnek meg az eredeti sorozatból, a jövő titka.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Horrorelemekben és vízi zombikban is gazdag lesz az Aquaman és az Elveszett Királyság

James Wan visszatér a gyökerekhez az Aquaman és az Elveszett Királyság kamerái...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

James Wan tisztázta az Aquaman és Elveszett Királyság újraforgatása körüli pletykákat

Tényleg csak a sajtó verte nagydobra, hogy baj van az Aquaman folytatásával?