Wide Screen
Image default
Filmek

James Wan producer vezetésével mozifilm készül az ismert Knight Rider-sorozatból

Napjainkban fog játszódni a Knight Rider.

Michael Knight magasabb sebességre kapcsol, miután a sorozat után hamarosan a filmvászonra is beszáguld csodaverdájával. A feldolgozásról nem először hallunk, néhány éve már beszéltek egy mozifilmről, de végül soha nem készült el, most azonban James Wan producerrel és a Spyglass Media Group támogatásával zöld utat kapott a projekt.

A Deadline értesülései szerint a ’80-as évek népszerű tévésorozatának filmes forgatókönyvét TJ Fixman készíti majd, aki az egyik legismertebb történetíró a videojátékoknál. James Wan producer Michael Clear oldalán közösen száll ringbe, hogy ezt a klasszikust életre keltsék a filmvásznon. A rendezőről még nem esett szó, ahogy arról sem, kik lesznek a szereplők. Jelen állapotban a kérdés nem az, hogy David Hasselhoff visszatér-e Michael Knight szerepében, hanem hogy milyen irányba viszik a történetet. A film napjainkban játszódik majd, miközben hűek maradnának az eredeti tévésorozathoz. Egy kis érdekesség, hogy Hasselhoff tavaly úgy fogalmazott, hogy a Knight Rider visszatér, és úgy tűnik, igazat beszélt. A színész korábban már tárgyalt egy filmről James Gunn rendezővel is, ám Gunn végül a Marvelt választotta.

A Knight Rider-sorozatot az NBC mutatta meg 1982-1986 között, és összesen 90 részt forgattak. Főhősünket Michael Knightnak hívják, akit miután arcon lőttek, megfogadta, hogy kiáll az igazság oldalán. Wilton Knight milliárdos a Knight Alapítvány vezetésével bízza meg, illetve megkapja a Knight Iparművek 2000-es csúcsmodelljét, akit csak KITT-nek hívnak.

Számos spin-off készült a klasszikushoz, köztük a Code of Vengeance és Team Knight Rider. 2008 és 2009 között egy reboottal is próbálkoztak Justin Bruening főszereplésével, ám a sorozat nem volt hosszú életű. A sorozat mellett még tévéfilmet is készítettek a sorozat alapján 1991-ben Knight Rider 2000 címen, és 1994-ben Knight Rider 2010 néven. Hogy ezúttal milyen történetet dolgoznak fel, miben lesz új, mi mindent örökölnek meg az eredeti sorozatból, a jövő titka.

Még több a témában...

James Wan megerősítette, hogy az Aquaman 2. több horrorelemet fog tartalmazni

Kévés Bence Mihály

Az Aquaman rendezője, James Wan egy titokzatos szörnyfilmen dolgozik a Universal stúdióval

Kévés Bence Mihály

James Wan az Aquaman 2. előtt még egy titkos horrorfilmet forgat

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat