James Mangold rögtön tudta, hogy mi lesz Logan sorsa

A rendező egy pillanatig sem teketóriázott.

Hatalmas sikert aratott 2017-ben a Logan-Farkas című film, James Mangold alkotását mind a közönség, mind pedig a kritikusok elismerték. A Hugh Jackman főszereplésével készült produkció legnagyobb erényének a valódi drámai erőt, az újító szándékot, illetőleg a zsáner határaival való kísérletezést tartják. A filmben emellett számtalan remek alakítást láthatunk, Jackman esetében például többen még az Oscar-jelölést sem tartották volna túlzónak, de a rutinos Patrick Stewart és a mostanában a szárnyait bontogató Dafne Keen is kapott elismerő szavakat teljesítménye okán.

A film rendezője, James Mangold most egy interjú során beszélt a film munkálatairól, illetve annak utóhatásairól is, a direktor elmondta, Jackmannel rögtön egyértelműen tudták, hogy hogyan kell végződnie Logan történetének. A Comic Book Movie-nak nyilatkozva Mangold a következőket mondta:

Rögtön egyértelmű volt számunkra, hogy amennyiben ez lesz a karakter utolsó filmje, akkor valahogyan le kell kerekítenünk a figura útját. Igazából két lehetőség állt fenn, korábban főként azt a verziót kaptuk meg, mely során Logan a kietlen hegységekbe menekülvén tűnik el. A másik lehetőség pedig a karakter halála, mi pedig úgy láttuk, hogy ha valójában egy legenda végét akarjuk megalkotni, akkor ez lehet a helyes út. Ezzel némileg megkoronázva és elismerve azt a 17 éven át tartó, áldozatos munkát, amelyet Hugh ennek a karakternek a megformálásába belefektetett.

Farkas

Ti elégedettek vagytok Mangold alkotásával?

Total
8
Shares
Previous Article
Joker

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Next Article

Mindenki nyugodjon meg, készül a Bayonetta 3!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!