Főoldal Filmek James Mangold rögtön tudta, hogy mi lesz Logan sorsa
Filmek

James Mangold rögtön tudta, hogy mi lesz Logan sorsa

A rendező egy pillanatig sem teketóriázott.

440

Hatalmas sikert aratott 2017-ben a Logan-Farkas című film, James Mangold alkotását mind a közönség, mind pedig a kritikusok elismerték. A Hugh Jackman főszereplésével készült produkció legnagyobb erényének a valódi drámai erőt, az újító szándékot, illetőleg a zsáner határaival való kísérletezést tartják. A filmben emellett számtalan remek alakítást láthatunk, Jackman esetében például többen még az Oscar-jelölést sem tartották volna túlzónak, de a rutinos Patrick Stewart és a mostanában a szárnyait bontogató Dafne Keen is kapott elismerő szavakat teljesítménye okán.

A film rendezője, James Mangold most egy interjú során beszélt a film munkálatairól, illetve annak utóhatásairól is, a direktor elmondta, Jackmannel rögtön egyértelműen tudták, hogy hogyan kell végződnie Logan történetének. A Comic Book Movie-nak nyilatkozva Mangold a következőket mondta:

Rögtön egyértelmű volt számunkra, hogy amennyiben ez lesz a karakter utolsó filmje, akkor valahogyan le kell kerekítenünk a figura útját. Igazából két lehetőség állt fenn, korábban főként azt a verziót kaptuk meg, mely során Logan a kietlen hegységekbe menekülvén tűnik el. A másik lehetőség pedig a karakter halála, mi pedig úgy láttuk, hogy ha valójában egy legenda végét akarjuk megalkotni, akkor ez lehet a helyes út. Ezzel némileg megkoronázva és elismerve azt a 17 éven át tartó, áldozatos munkát, amelyet Hugh ennek a karakternek a megformálásába belefektetett.

Farkas

Ti elégedettek vagytok Mangold alkotásával?

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A TheVR csapata bejelentette a Deadpool & Wolverine hivatalos magyar címét

A TheVR-os srácok ma reggel bejelentették, milyen magyar címmel érkezik Deadpool és...