Hugh Jackman Farkas

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Hugh Jackman erre biztos nemet mondott volna, majd talán a következő Farkas.

Az lehetett volna a legőrültebb jelenet a szuperhősök korában, ha Hugh Jackman egyszer úgy kelti életre Farkast a filmvásznon, ahogy a képregényekben megrajzolták a karaktert, azaz sárga és fekete színű jelmezben. Ezt nagyon sokan hiányolták a filmekből, arra a kérdésre pedig, hogy készült-e valaha is terv erre, James Mangold rendező közösségi oldalán erősítette meg, hogy ez egy olyan ruhadarab volt, amit Hugh Jackman soha nem vett volna fel a forgatáson. Más szóval még csak próbadarabot sem gyártottak belőle.

Sajnálom, de soha nem vette fel [a jelmezt]. Még egy verziót sem készítettünk a ruhából. Minden, amit megtanultam a karakterről azt mondja, hogy ellenezné ezt az önreklámozós egyenruhát. Biztos vagyok benne, hogy a következő Farkast már ebben látjuk.

A rajongók éveket töltöttek abban a reményben, hogy egyszer talán majd Jackman felveszi Farkas ismert kosztümjét a filmekben, ám hiába várták ezt az alkalmat. Noha az X-Menek kaptak saját uniformist a filmvásznon, de ezek köszönőviszonyban sem álltak azokkal, amikkel a nyomtatott lapokat olvasna találkoztunk. A Logan – Farkas bemutatójához közeledve pedig egyre világosabbá vált, hogy a karaktert már soha nem fogjuk látni, pedig elméletek is születtek arról, hogy a jelmez milyen szerepet játszik a karakter öngyógyításában.

Sokan nem értettek egyet ezzel a döntéssel, és valószínűleg a színészt már soha nem látjuk a szerepben, hiszen a 2017-ben bemutatott filmmel elbúcsúzott a szereptől és egyúttal a franchisetól, az pedig, hogy a Marvel Studios a következő években kinek adja a szerepet, s hogy a képregények jellegzetes egyenruhája feltűnik-e a filmvásznon, a jövő kérdése, hiszen még azt sem tudjuk, hogy Jackman helyét ki veszi át.

Total
4
Shares
Previous Article
X-Men: Sötét Főnix

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Next Article

Rengeteg extrával érkezik a Catherine: Full Body Nintendo Switch-re

Related Posts