Főoldal Filmek James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman
Filmek

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Hugh Jackman erre biztos nemet mondott volna, majd talán a következő Farkas.

474
Hugh Jackman Farkas

Az lehetett volna a legőrültebb jelenet a szuperhősök korában, ha Hugh Jackman egyszer úgy kelti életre Farkast a filmvásznon, ahogy a képregényekben megrajzolták a karaktert, azaz sárga és fekete színű jelmezben. Ezt nagyon sokan hiányolták a filmekből, arra a kérdésre pedig, hogy készült-e valaha is terv erre, James Mangold rendező közösségi oldalán erősítette meg, hogy ez egy olyan ruhadarab volt, amit Hugh Jackman soha nem vett volna fel a forgatáson. Más szóval még csak próbadarabot sem gyártottak belőle.

Sajnálom, de soha nem vette fel [a jelmezt]. Még egy verziót sem készítettünk a ruhából. Minden, amit megtanultam a karakterről azt mondja, hogy ellenezné ezt az önreklámozós egyenruhát. Biztos vagyok benne, hogy a következő Farkast már ebben látjuk.

A rajongók éveket töltöttek abban a reményben, hogy egyszer talán majd Jackman felveszi Farkas ismert kosztümjét a filmekben, ám hiába várták ezt az alkalmat. Noha az X-Menek kaptak saját uniformist a filmvásznon, de ezek köszönőviszonyban sem álltak azokkal, amikkel a nyomtatott lapokat olvasna találkoztunk. A Logan – Farkas bemutatójához közeledve pedig egyre világosabbá vált, hogy a karaktert már soha nem fogjuk látni, pedig elméletek is születtek arról, hogy a jelmez milyen szerepet játszik a karakter öngyógyításában.

Sokan nem értettek egyet ezzel a döntéssel, és valószínűleg a színészt már soha nem látjuk a szerepben, hiszen a 2017-ben bemutatott filmmel elbúcsúzott a szereptől és egyúttal a franchisetól, az pedig, hogy a Marvel Studios a következő években kinek adja a szerepet, s hogy a képregények jellegzetes egyenruhája feltűnik-e a filmvásznon, a jövő kérdése, hiszen még azt sem tudjuk, hogy Jackman helyét ki veszi át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?