x
Close


Közelgő események

Sorozatok

James Cameron filmje alapján a Két tűz között sorozatán dolgozik a CBS

Még 2017-ben jött a hír, hogy dolgoznak a sorozaton.

James Cameron filmje alapján a Két tűz között sorozatán dolgozik a CBS
  • PublishedMay 15, 2022

Az eredeti Két tűz között a 90-es évek egyik legszórakoztatóbb és legikonikusabb akciófilmje maradt. A James Cameron által rendezett film főszereplője Arnold Schwarzenegger egy kém volt, aki unalmas ügynöknek adja ki magát a családja előtt. Eközben felesége, akit Jamie Lee Curtis alakít, arra csábul, hogy viszonyt kezdjen egy használtautó-kereskedővel, aki váltig állítja, hogy kém, akit Bill Paxton alakít.

A család legnagyobb megpróbáltatással találja szembe magát, helyre kell hozniuk a házasságukat, miközben egy iszlám dzsihadista nukleáris támadással fenyegeti az Egyesült Államokat. A szereposztásban Tom Arnold, Tia Carrere, Eliza Dushku, Art Malik és Charlton Heston is szerepelt. A film kasszasiker volt, világszerte több mint 378 millió dolláros bevételt hozott, és a kritikusok is kedvezően fogadták.

A Variety szerint a CBS berendelte a film sorozatadaptációját a 2022-2023-as szezonra. A sorozatot eredetileg 2021 februárjában rendelték volna pilotnak, de feltehetően megfontolásból ezt az idei évre halasztották. Úgy tűnik, a sorozat ragaszkodik az eredeti film premisszájához: Steve Howey (Shameless) egy látszólag átlagos számítógépes tanácsadót alakít, aki titokban képzett nemzetközi kém. Ginger Gonzaga (She-Hulk) a feleségét alakítja, aki belecsöppen a kalandokkal és kémekkel teli világba.

A szereplők között szerepel még Erica Hernández (Brittany Runs a Marathon), Omar Miller (Ballers), Mike O’Gorman (Vice Principals), Annabella Didion (Outer Banks) és Lucas Jaye.

Matt Nix (Turner & Hooch) a sorozat írója és executive producere lesz. A pilotot az Emmy-jelölt Anthony Hemingway (American Crime Story) rendezi, aki egyben executive producere is lesz, továbbá szintén vezető producer lesz James Cameron, Rae Sanchini és Josh Levy. A sorozatot a 20th Television mutatja majd be valamikor a jövőben.

Az McG már 2017 óta próbálkozik a film sorozatadaptációján, amikor a Fox potenciális kidobott egy folytatást pilotért, ami még forgatókönyvírásán sem jutott túl. Egy időben McG azt állította, hogy a sorozatot a Disney+-on szeretnék bemutatni, de ez nyilvánvalóan nem jött össze. A Két tűz között most egyike annak a négy sorozatnak, amelyet a CBS felvett a következő műsorszezonra.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.