Két tűz között

James Cameron filmje alapján a Két tűz között sorozatán dolgozik a CBS

Még 2017-ben jött a hír, hogy dolgoznak a sorozaton.

Az eredeti Két tűz között a 90-es évek egyik legszórakoztatóbb és legikonikusabb akciófilmje maradt. A James Cameron által rendezett film főszereplője Arnold Schwarzenegger egy kém volt, aki unalmas ügynöknek adja ki magát a családja előtt. Eközben felesége, akit Jamie Lee Curtis alakít, arra csábul, hogy viszonyt kezdjen egy használtautó-kereskedővel, aki váltig állítja, hogy kém, akit Bill Paxton alakít.

A család legnagyobb megpróbáltatással találja szembe magát, helyre kell hozniuk a házasságukat, miközben egy iszlám dzsihadista nukleáris támadással fenyegeti az Egyesült Államokat. A szereposztásban Tom Arnold, Tia Carrere, Eliza Dushku, Art Malik és Charlton Heston is szerepelt. A film kasszasiker volt, világszerte több mint 378 millió dolláros bevételt hozott, és a kritikusok is kedvezően fogadták.

A Variety szerint a CBS berendelte a film sorozatadaptációját a 2022-2023-as szezonra. A sorozatot eredetileg 2021 februárjában rendelték volna pilotnak, de feltehetően megfontolásból ezt az idei évre halasztották. Úgy tűnik, a sorozat ragaszkodik az eredeti film premisszájához: Steve Howey (Shameless) egy látszólag átlagos számítógépes tanácsadót alakít, aki titokban képzett nemzetközi kém. Ginger Gonzaga (She-Hulk) a feleségét alakítja, aki belecsöppen a kalandokkal és kémekkel teli világba.

A szereplők között szerepel még Erica Hernández (Brittany Runs a Marathon), Omar Miller (Ballers), Mike O’Gorman (Vice Principals), Annabella Didion (Outer Banks) és Lucas Jaye.

Matt Nix (Turner & Hooch) a sorozat írója és executive producere lesz. A pilotot az Emmy-jelölt Anthony Hemingway (American Crime Story) rendezi, aki egyben executive producere is lesz, továbbá szintén vezető producer lesz James Cameron, Rae Sanchini és Josh Levy. A sorozatot a 20th Television mutatja majd be valamikor a jövőben.

Az McG már 2017 óta próbálkozik a film sorozatadaptációján, amikor a Fox potenciális kidobott egy folytatást pilotért, ami még forgatókönyvírásán sem jutott túl. Egy időben McG azt állította, hogy a sorozatot a Disney+-on szeretnék bemutatni, de ez nyilvánvalóan nem jött össze. A Két tűz között most egyike annak a négy sorozatnak, amelyet a CBS felvett a következő műsorszezonra.

Total
9
Shares
Previous Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange előtt egy teljesen másik szerepet visszautasított Benedict Cumberbatch

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Elizabeth Olsen frusztrált, mert az MCU miatt elesett egy másik nagy szereptől

Related Posts