x
Close


Közelgő események

Filmek

J.J. Abrams elmagyarázta, mért ölték meg Han Solo-t

Sokan felkapták tavaly a fejüket, hogy Han Solo-t miért ölték meg Az ébredő Erőben.

J.J. Abrams elmagyarázta, mért ölték meg Han Solo-t
  • Publishedoktóber 23, 2016

Sokan felkapták tavaly a fejüket, hogy Han Solo-t miért ölték meg Az ébredő Erőben.

A LucasFilm augusztusban jelentette be, hogy új 3D-s gyűjtői kiadást mutat be a Star Wars: Az ébredő Erő kasszasikerhez október 31-én, még mielőtt november 15-én debütálna az Államokban. Korábban már elmondták, hogy mely törölt jeleneteket fogja tartalmazni a film, de a rendező a film egyik mélypontjára is kitért a legutóbbi interjújában.

Az emlegetett jelenet az, melyben Kylo Ren (Adam Driver) megöli saját apját, Han Solo-t (Harrison Ford) a film végén. J.J. Abrams elmondta, hogy a jelenetnél volt egy olyan rész, mikor Ren tényleg megingott, hogy megölje-e apját. A filmkészítők elmondták, hogy a kelleténél többet dolgoztak ezen a részen, és Jon Kasdan, Lawrence Kasdan fia volt az, aki segített kitalálniuk a végső jelentet itt. A következőket mondta a rendező a USA Today-nek:

Az emberek azt kérdezik tőlem, hogy Kylo Ren végig csak játszott vele, és egész idő alatt, a kezdetektől fogva meg akarta ölni az apját. Az igazság az, szerintem, hogy Kylo Ren abban a pillanatban majdnem hogy elsétált az apjával. Snoke – ahogy Han is fogalmazott – csak felhasználta, és szerintem ezt valahol Ben is tudta belül, de nem tudta elfogadni ezt. Mélyen legbelül már túl messzire ment.

Tavaly az Episode VII a mozik történelmében rekordokat állított fel, közel két milliárd dolláros bevételre tett szert, s ezzel minden idők majdnem legsikeresebb filmjévé nőtte ki magát. Idén sem maradunk Star Wars nélkül, mert december 15-én érkezni fog a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a mozikba.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.