x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Itt a következő Marvel film szinkronos előzetes: Doctor Strange

A Marvel Studios már a következő évekre gondol. Ezt abból lehet leszűrni, hogy több olyan filmet is forgatni fognak az elkövetkező években, amelyekben „ismeretlenebb” szuperhősük tűnnek fel.

  • Publishedmájus 13, 2016

A Marvel Studios már a következő évekre gondol. Ezt abból lehet leszűrni, hogy több olyan filmet is forgatni fognak az elkövetkező években, amelyekben „ismeretlenebb” szuperhősük tűnnek fel.

Stephen Strangeről röviden annyit kell tudni, hogy a kora kiemelkedő idegsebésze volt, amihez mérhetetlen arrogancia is társult. Karrierje csúcsán történt egy autó baleset, aminek következtében orvosi munkáját már nem tudta folytatni. Teljesen kétségbe esett, elvesztette az életkedvét. Fájdalmában már mindent megpróbál, így utolsó esélye egy tibeti varázsló, az Ősi Egy. Elutazik Tibetbe, hogy felkeresse a kuruzslót. A varázsló próbák elé állítja Doctor Stranget, hogy bizonyítsa, méltó az ősi erőre.

Időközben leleplez egy összeesküvést, melyben az Ősi Egyet szerették volna megölni, de Strange meggátolja, ezzel pedig elnyeri a bölcs kegyelmét, és tanítványának fogadja. A kiképzése után visszatér New Yorkba, ahol elkezdődik…

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.