Resident Evil

Immár hivatalos, hogy érkezik a Kaptár-sorozat a Netflixre

Sorozat készül a legendás Resident Evil franchise-ból.

Régóta cikkeztek már arról, hogy a világ legnagyobb streamingszolgáltatója minden bizonnyal lecsap a Capcom népszerű franchise-ára. Majd egy éve egy hasonló jellegű pletykát olvasni, most azonban hivatalosan is megerősítést nyert a hír. Érkezik a sorozat, mely rögtön grandiózus vállalkozásba kezd, ugyanis egy teljesen új történetet fognak elmesélni, mégpedig mindjárt két idősíkon.

A Netflix hivatalos közleménye és szinopszisa egészen pontosan így fogalmaz:

Az egyik idősíkon a 14 éves nővérek, Jade és Billie Wesker frissen költöznek a New Raccoon City nevű településre. Az iparosodott és modern város hamar nagyfokú érettséget vár el a lányoktól. Minél több időt töltenek el ott azonban, annál inkább egyértelművé válik, hogy a felszín alatt sötét titkokat rejt a város. Kiderül, hogy apjuknak, Albertnek olyan dolgokhoz lehet köze, melyek az egész világ sorsát befolyásolják. Ekkor azonban ugrunk egy évtizedet az időben, mindössze tizenöt millió ember él a Földön. Mellettünk azonban hat milliárd szörny is népesíti a planétát, mind őket, mind pedig az embereket befolyásolja a híres T-vírus. Jade immár idősebb korában próbál túlélni az új világban, emellett azonban a múltbéli árnyak is kísértik.

Az első Kaptár-film 2002-ben látott napvilágot, Paul W. S. rendezésében, Milla Jovovich főszereplésével, majd kifulladásig sorozatosan öt másik részt mutattak még be, a legutóbbi darab 2016-ban került a mozikba a Kaptár – Utolsó fejezet címen.

Ti megnézitek majd a Netflix sorozatát?

Total
9
Shares
Previous Article

Új előzetesen a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Next Article
Flash

Egy szavahihető forrás szerint nem Reverse-Flash lesz a The Flash-film főgonosza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!