Főoldal Sorozatok Immár hivatalos, hogy érkezik a Kaptár-sorozat a Netflixre
Sorozatok

Immár hivatalos, hogy érkezik a Kaptár-sorozat a Netflixre

Sorozat készül a legendás Resident Evil franchise-ból.

693
Resident Evil

Régóta cikkeztek már arról, hogy a világ legnagyobb streamingszolgáltatója minden bizonnyal lecsap a Capcom népszerű franchise-ára. Majd egy éve egy hasonló jellegű pletykát olvasni, most azonban hivatalosan is megerősítést nyert a hír. Érkezik a sorozat, mely rögtön grandiózus vállalkozásba kezd, ugyanis egy teljesen új történetet fognak elmesélni, mégpedig mindjárt két idősíkon.

A Netflix hivatalos közleménye és szinopszisa egészen pontosan így fogalmaz:

Az egyik idősíkon a 14 éves nővérek, Jade és Billie Wesker frissen költöznek a New Raccoon City nevű településre. Az iparosodott és modern város hamar nagyfokú érettséget vár el a lányoktól. Minél több időt töltenek el ott azonban, annál inkább egyértelművé válik, hogy a felszín alatt sötét titkokat rejt a város. Kiderül, hogy apjuknak, Albertnek olyan dolgokhoz lehet köze, melyek az egész világ sorsát befolyásolják. Ekkor azonban ugrunk egy évtizedet az időben, mindössze tizenöt millió ember él a Földön. Mellettünk azonban hat milliárd szörny is népesíti a planétát, mind őket, mind pedig az embereket befolyásolja a híres T-vírus. Jade immár idősebb korában próbál túlélni az új világban, emellett azonban a múltbéli árnyak is kísértik.

Az első Kaptár-film 2002-ben látott napvilágot, Paul W. S. rendezésében, Milla Jovovich főszereplésével, majd kifulladásig sorozatosan öt másik részt mutattak még be, a legutóbbi darab 2016-ban került a mozikba a Kaptár – Utolsó fejezet címen.

Ti megnézitek majd a Netflix sorozatát?

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.