Főoldal Játékok Ilyen lett volna a Ghost of Tsushima fejlesztőinek törölt játéka
Játékok

Ilyen lett volna a Ghost of Tsushima fejlesztőinek törölt játéka

A Prophecy egy izgalmas, középkori fantasy világba kalauzolt volna minket.

680
0213511d96d8a9705d7ac7e9e0e57cef

A Sucker Punch a napokban már sok izgalmas dolgot elárult a Ghost of Tsushima megjelenése kapcsán. A fejlesztők a szamurájos kaland elkezdése előtt több projekt ötletet is bevetettek. A setting akár lehetett volna kalózos, de Rob Roy története és A három muskétás is felmerült, mint lehetséges irány. Egyedül a nyílt világ és a közelharc voltak biztos elemek.

Ám most előkerült egy igen jó minőségű felvétel, amely szintén a Sucker Punch egy korábbi, elkaszált munkáját mutatja. A Prophecy sokkal inkább egy csőjáték benyomását nyújtja, és egy izgalmas középkori, fantasyval megfűszerezett világban játszódik. A videót megtekintve kicsit a Ryse, kicsit a The Order 1886 is eszünkbe juthat. Nem tudni, hogy a fejlesztés mikorra tehető és hogy miért is lőtték le, talán az elkövetkezendő napokban pontosabb választ kaphatunk.

(A videó megnézésével nem árt sietni, mert kiszivárgott anyag lévén elég gyorsan törlik mindenhonnan. Itt egy másik változat, ha a beágyazott már nem működne.)

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Ghost of Tsushima Day One Patch
Játékok

Mi következhet a Ghost of Tshusima életében?

Itt lenne a vége a zseniális alkotásnak, vagy robog esetleg tovább a...

tsushima multi
Játékok

Multiplayer kiegészítés érkezik a Ghost of Tsushima-ba

Az ingyenes bővítmény még idén várható.