Ilyen lesz a Batmobile Az igazság ligája-filmben

A Warner Bros. a napokban leleplezte a film végső címét, illetve részletet is olvashattok már az első, és második felvonásról a Wide Screen oldalon.

A Warner Bros. a napokban leleplezte a film végső címét, illetve részletet is olvashattok már az első, és második felvonásról a Wide Screen oldalon.

Most a stúdió egy újabb érdekes részletet árult el a filmről, akarom mondani mutatott be. Lerántotta a leplet az alaposan feltuningolt új Batmobile verdáról, amivel Batman fogja kergetni a gazfickókat. A Batmobile-t a Batman Szperman ellen: Az igazság hajnala című filmben összetörte a Sötét Lovag, így újat kellett építeni a folytatásra. Első pillantásra az autó külsőjén nem látható nagy változtatás. A hadigépnek most is Patrick Tatopoulos volt a tervezője, de sokkal nagyobb és erősebb fegyvereket vihet magával Batman. Ebből sokan arra következtetnek, hogy a folytatásokban Batman még keményebb lesz.

Egy londoni sajtóeseményen Tatopoulos arról mesélt, hogy az új Batmobile már nem csak könnyűfegyverzetet képes szállítani, hanem ágyúkat és rakétavetőket is. Az igazság ligájában Batman használni fogja még a Flying Fox repülőt, amiben egyszerre több embert is képes szállítani, továbbá a Nightcrawler egyszemélyes is fenevadon is láthatjuk a maszkost.

Total
0
Shares
Previous Article

Michael Bay megmutatta az egyik új alakváltó robotot a Transformers 5-ből

Next Article
Indiana Jones

Az újdonsült Han Solo, Alden Ehrenreich lehet az új Indiana Jones?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!