Wide Screen
Image default
Gamer

Ilyen a rally művészete

Minimalista grafikás rally játék izometrikus nézetből jöhet?

Kezeket a magasba, akik játszották a Skidmarksot Amigán! Nos akik jelentkeztek, azoknak már nem is kell magyaráznom. Persze említhettem volna a zseniális Absolute Driftet is a közelmúltból, ugyanis ugyanennek a csapatnak, a Funselecktornak a következő projektje az Art of Rally. A stílus ugyanis ugyanaz: félig oldal, de inkább felülnézetes arcade autóverseny valósba hajló fizikával és minimalista grafikával.

A játékot már 2 éve fejlesztik a srácok és egyértelműen a Colin McRae sorozatot jelölték meg fő inspirációs forrásul. Új játékuk viszont immár licenszelt rally autókkal érkezik (szám szerint 30-cal), amelyek a 60-as, 70-es, 80-as évek legjobbjai, valamint Group B és Group S járgányok lesznek. A karrier mód 50 pályát tartalmaz majd, olyan helyszínekkel mint Szardínia, Japán, Németország, Norvégia vagy Finnország. A megjelenés még idén várható Steamen, de a konzolosoknak sem sem kell búsulniuk, mert várhatóan a közeljövőben ők is kapnak majd egy portot, ha sikeres lesz a project.

Még több a témában...

[E3 2019] Így néz ki a Star Wars Jedi : Fallen Order borítója!

Héja Szabolcs

Elesett a Total War: Three Kingdoms védelme is, győztek a kalózok

Sinka Tamás

Visszatér a sikerei helyszínére a Call of Duty!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább