x
Filmek

Így fest Miles Morales a Pókember: Hazatérés-moziban?

Új Új képsorozat látott napvilágot a Pókember következő rebootjáról, és Abraham Attahról, aki megerősítette, hogy kit fog megfilmesíteni a filmben.

Így fest Miles Morales a Pókember: Hazatérés-moziban?
  • Publishedjúnius 25, 2016

Új képsorozat látott napvilágot a Pókember következő rebootjáról, és Abraham Attahról, aki megerősítette, hogy kit fog alakítani a filmben.

Nagyon úgy fest, hogy végre egy nagy titokra derült fény a következő Pókember-film kapcsán. Sokan találgattak – köztük mi is -, hogy vajon feltűnik-e benne Miles Morales, a fekete Pókember. Vagy minden amit hallottunk róla az elmúlt hónapokban csak pletyka és reklámfogásnak tudható be? Megtört a csend, íme az első hivatalos bejelentés! A színész, Abraham Attah elárulta, hogy ő fogja játszani Moralest a Pókember: Hazatérés című filmben. A friss képek egyikén pont azt láthatjuk, amint Abraham Attah civilben sétál.

A hét elején vette kezdetét a legújabb Pókember-film forgatása, amit a Marvel és Sony közösen rendez. Utóbbinak ez már a második nekifutása, ők egyszer rebootolták a Pókember franchiset – kevesebb sikerrel. Ahogy írtuk, találgatások voltak, hogy Morales is feltűnik majd a filmben, de a színész bejelentéséig kevesen hittek ebben. A tegnapi képeken látható Abraham Attah, de jelmez nélkül, csak a középiskolás egyenruhájában ballag.

Sem a Marvel, sem a Sony nem erősítette meg a tényt, hogy már a Hazatérésben feltűnik Miles Morales, akár akciójelentben is. Jon Watts rendező volt az egyetlen, aki nem tagadta a hírt, de nem is erősítette meg. Nagy a titkolózás. Elképzelhető, hogy tényleg benne lesz Morales, de szerepet nem kap, csak feltűnik majd a gimnáziumban, kap egy rövid felvezetőt a saját filmjéhez. Ez a legvalószínűbb.

Donald Glover szerepe továbbra sem ismert, de ezzel Miles Morales nevét kihúzhatjuk a színész neve mögül. Ha jobban belegondolunk, akkor nem is illett volna a szerepbe, túl öreg a Tom Holland stábjához – tizenéves színészek játszák az új Pókembert. A külföldi szaklapok szerint Donald Glover Morales apját fogja játszani, Jefferson Davist, aki egy kulcsszemélye a képregényvilágnak.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.