x
Játékok

Holnap végre elkalandozhatunk a druidák földjére Eivorral

Az Assassin's Creed Valhalla első nagyobb kiegészítője a holnapi nap folyamán fogja tiszteletét tenni.

Holnap végre elkalandozhatunk a druidák földjére Eivorral
  • Publishedmájus 12, 2021

Eivor legújabb kalandjában a játékosok beutazhatják Írország varázslatos és gyönyörű tájait, ahogy felfedik egy ősi druida szekta, a Children of Danu titkait. A kelta mítoszokban és folklórban elmerülve a játékosoknak kísértetjárta erdőkön és káprázatos tájakon kell átverekedniük magukat, miközben segítenek a kelta királyoknak egyesíteni Írországot.

A történet azzal veszi kezdetét, hogy Eivort Írországba hívja rég elveszett unokatestvére, Barid. Ezt követően Írország királya, Flann Sinna egy veszedelmes utazásra küldi őket, hogy egyesítsék a háborúzó frakciókat. A lebilincselő, de alattomos kelta Írország egy teljesen új felfedezhető régió három tartománnyal, és Dublin városával. A kiegészítőben továbbá olyan híres történelmi helyek is szerepelnek, mint a Giant’s Causeway, a Tara Hill, a Black Pig’s Dyke, a Ben Bulben és mások.

A Wrath of the Druids számos újdonságot hoz az Assassin’s Creed Valhalla világába, mint:

  • Teljesítsd a kelta királyok követeléseit források összegyűjtésével.
  • Hódítsd meg a Ring Forts erődöket, köss szövetségeket és urald a kereskedelmi útvonalakat, hogy felépítsd Dublin gazdagságát, és megerősítsd helyét, mint a kereskedelem székhelye.
  • Válts be ritka forrásokat egzotikus jutalmakra a tengerentúli nemzetekkel, hogy felvirágoztasd Dublin városát.
  • Sajátítsd el egy új fegyvertípust: a sarló egy gyors és halálos penge, ami mindkét kézben forgatható.
  • Vess be olyan új képességeket, mint a Viking Salute, a Smoke Bomb Arrow, az Irish Hound Summoning és a Sickle Combo.
  • Küzdj meg és győzedelmeskedj új ellenfelekkel szemben, mint a rejtélyes druida szekta, a Children of Danu, a Drengrs, az ír frakciók és új mitikus teremtmények.
  • Fedezz fel egy sor új felszerelést és fegyvert, és még több testreszabási lehetőséget Eivor hosszú hajója, lova, varja, tetoválásai, haja és település dekorációi számára.

A kiegészítő eléréséhez nem szükséges a sztori kampány teljesítése. A Wrath of the Druids már Anglia elérését és az első narratív fejezet teljesítését követően megnyílik – Grantebridgescire vagy Ledecestrescire, melyből mindkettő rögtön a Norvégiába érkezés után nyílik meg. A kiegészítő eléréséhez nincs kikötött szinthatár sem.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.