Hogyan tovább Control?

A fejlesztők részletezték mi lesz az utóélete a játéknak.

A fejlesztők részletezték mi lesz az utóélete a játéknak.

A Control ugyan augusztus végén megjelent (mi is teszteltük és szerettük), de a munka nem állt meg a Remedynél. Ahogy ígérték a srácok, már ki is adtak egy patchet a játékhoz, amelyben ha nem is az összes bugot, de jó párat javítottak. Például a térképpel kapcsolatosat, amely a mi életünket is megkeserítette (további részletek erre). Természetesen a dolog ezzel nincs letudva, várhatóak még további hasonló csomagok. A javítás egyelőre csak PS4-re elérhető, de hamarosan érkeznek a PC-s és Xboxos csomagocskák is.

A jó hír azonban, hogy a DLC-kkel kapcsolatos terveiket is részletezték. Először is még idén ősszel érkezik a a manapság már elmaradhatatlan Photo Mode, decemberben pedig egy új játékmóddal bővül a Control, amit a Remedy Expeditions névre keresztelt. Utóbbiról egyelőre annyit tudni, hogy Jesse Arishnek (biztonsági főnök) fog benne segíteni, hogy a titokzatos Formationt és szomszédságát felderítse (állítólag alaposan fel kell majd köti a gatyát annak aki belevág).

Eddig tartottak az ingyenes tartalmak, ugyanis jövőre két fizetős bővítést terveznek, új missionökkel, ellenfelekkel, gameplay elemekkel az Oldest House eddig nem látott részein. A The Foundation a FBC alatti világba invitálja majd a játékost egy kis felfedezésre 2020 elején, az AWE pedig az eddig nem ismert Investigations Sectorba kalauzol, ahol a hivatal a “módosított világok eseményeit” (Altered World Events) tanulmányozza. Ez utóbbi már csak azért is izgalmas, mert ha az anagrammát nem is számoljuk, akkor a fent mellékelt kép utolsó kockáján viszont tisztán kivehető Alan Wake kontúrja az elmaradhatatlan, bájos zseblámpával (erre jövő év közepéig azonban várnunk kell).

Total
2
Shares
Previous Article
MXGP 2019

JÁTÉKTESZT: MXGP 2019

Next Article
Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld lehet Kate Bishop a Sólyomszem-minisorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!