Főoldal Filmek Hivatalosan is bejelentették, idén nyáron érkezik a Disney+ Magyarországra
FilmekBREAKING

Hivatalosan is bejelentették, idén nyáron érkezik a Disney+ Magyarországra

Hivatalosan is érkezik Magyarországra idén a Disney+.

481
Disney+

A bejelentés, amire minden Marvel- és Star Wars-rajongó jó ideje várt már. Mondhatni néhány másodperccel korábban kaptuk a hivatalos sajtóközleményt a Disney magyarországi képviselőjétől. A Disney+ streamingszolgáltató még 2019 november 12-én startolt az Egyesült Államokban és másik két országban, azóta pedig folyamatosan bővítik az országok listáját, ahonnan előfizethetünk a szolgáltatásra. Bár a platform már az indulás napján jelen volt Európában (Hollandia), de majdnem 3 évet kellett várnunk, hogy itthon is elérhetővé váljék.

Bár sokan már tavaly számításba vették a hazai indult, köszönhetően a koronavírus-járványnak, mivel a mozik világszerte bezártak, és ezzel remek alkalom lett volna, hogy a lehető legtöbb háztartásba eljusson a platform, de a Disney kivárt. Az indulással kapcsolatban több pletyka is felröppent az elmúlt időben, és egyre biztosabbá vált, hogy idén végre itthon elrajtol a szolgáltatás, és várhatóan egyből szinkronos tartalommal, így köztük az Emmy-díjakat is bezsebelt WandaVision vagy az első élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian sorozatokat is magyar szinkronnal nézhetjük már az indulás napjától. Pár perccel korábban pedig, jött a hivatalos kommüniké.

Budapest (2022. január 26) – A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatója, megerősítette, hogy szolgáltatását idén nyártól 42 országban és 11 új territóriumban* elérhetővé teszi. Az új országok között található egyebek mellett Magyarország, Dél-Afrika, Törökország, Lengyelország és az Egyesült Arab Emírségek.

A Disney+ a világ legkedveltebb alkotásainak otthona, ugyanis kínálatában megtalálhatóak az exkluzív, eredeti tartalmak, sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic epizódok, filmek. A gazdag választékban a Star – általános szórakoztatás – is szerepel. 

Az országok teljes listája, ahol a Disney+ elérhetővé válik idén nyáron:

Albánia, Algéria, Andorra, Bahrein, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Macedónia, Észtország, Görögország, Horvátország, Irak, Izrael, Jemen, Jordánia, Katar, Koszovó, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Málta, Marokkó, Montenegró, Omán, Palesztin Autonómia, Románia, San Marino, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia és Vatikán.

Pontos információt nem árultak el az indulás napjával kapcsolatban, ahogy olvasható a közleményben is, mindössze a nyarat jelölték meg időpontnak. Várhatóan a következő hónapokban több dolgok is tisztázódik majd a szolgáltatás hazai indulása körül.

Disney+
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...