x
Filmek

„Hivatalos” képet kaptunk az Alien: Covenant főhősnőjéről

Nagyban folynak a munkálatok a Promethues folytatása körül Ausztráliában. Múltkor már pár szivárogtatott képet kaptunk, most viszont hivatalos érkezett.

„Hivatalos” képet kaptunk az Alien: Covenant főhősnőjéről
  • Publishedmájus 27, 2016

Nagyban folynak a munkálatok a Prometheus folytatása körül Ausztráliában. Múltkor már pár szivárogtatott képet kaptunk, most viszont hivatalos érkezett.

Már eltelt közel egy hónap, hogy megkaptuk az első bizonyítékot az Alien: Covenant filmről. Azon a képen egy logót láthattunk, ami a Weyland-Yutani házasságot ábrázolja. Ridley Scott többször elmondta, a Covanant – ami többször is nevet váltott már – félelmetes lesz, s ha nem tudná előre a sztorit, akkor össze****ná magát a vetítés alatt. Múlt héten egy rajongó osztott meg pikáns képet az idegenről.

De most végre magáról a főszereplőről is kaptunk egy képkockát. A hivatalos Twitter csatornáján tweetelték ki a képet, amin Daniels látható, akit Katherine Waterston játszik a filmben. A képet monitoron keresztül készítették, amint Daniels épp megpihen, mereng a messzibe. Nem tudni biztosan, hogy a kép a Covenant hajó fedélzetén, vagy más jelenet során készült. A folytatásban is az élet létezését keresik majd a távoli galaxisokban, ahol egy új bolygóra lelnek. Hamar rájönnek, hogy ez nem a Paradicsom. Valójában egy sötét és félelmetes helyre tévedtek, melynek csak egy lakója van, David a szintetikus asztronauta, aki túlélte a Prometheus első részét.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.