Főoldal Filmek „Hivatalos” képet kaptunk az Alien: Covenant főhősnőjéről
Filmek

„Hivatalos” képet kaptunk az Alien: Covenant főhősnőjéről

Nagyban folynak a munkálatok a Promethues folytatása körül Ausztráliában. Múltkor már pár szivárogtatott képet kaptunk, most viszont hivatalos érkezett.

810

Nagyban folynak a munkálatok a Prometheus folytatása körül Ausztráliában. Múltkor már pár szivárogtatott képet kaptunk, most viszont hivatalos érkezett.

Már eltelt közel egy hónap, hogy megkaptuk az első bizonyítékot az Alien: Covenant filmről. Azon a képen egy logót láthattunk, ami a Weyland-Yutani házasságot ábrázolja. Ridley Scott többször elmondta, a Covanant – ami többször is nevet váltott már – félelmetes lesz, s ha nem tudná előre a sztorit, akkor össze****ná magát a vetítés alatt. Múlt héten egy rajongó osztott meg pikáns képet az idegenről.

De most végre magáról a főszereplőről is kaptunk egy képkockát. A hivatalos Twitter csatornáján tweetelték ki a képet, amin Daniels látható, akit Katherine Waterston játszik a filmben. A képet monitoron keresztül készítették, amint Daniels épp megpihen, mereng a messzibe. Nem tudni biztosan, hogy a kép a Covenant hajó fedélzetén, vagy más jelenet során készült. A folytatásban is az élet létezését keresik majd a távoli galaxisokban, ahol egy új bolygóra lelnek. Hamar rájönnek, hogy ez nem a Paradicsom. Valójában egy sötét és félelmetes helyre tévedtek, melynek csak egy lakója van, David a szintetikus asztronauta, aki túlélte a Prometheus első részét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
Filmek

A Gladiátor 2. eredeti költségvetése jelentősen megnőtt

Sok tényező hátráltatta a forgatást, ettől pedig szépen megnőtt a Gladiátor 2....

Gladiator
Filmek

Pozitívak a Gladiátor 2. első reakciói

Talán nincs veszélyben Maximus öröksége.

Paul Mescal
Filmek

Paul Mescal végzett a Gladiátor 2. munkálataival

Ha minden a tervek szerint halad, novemberben már láthatjuk is a folytatást.