Főoldal Filmek Hivatalos képek leplezték le Spider-Women és a Madame Web többi szereplőjének a jelmezét
Filmek

Hivatalos képek leplezték le Spider-Women és a Madame Web többi szereplőjének a jelmezét

Mint egy jó farsangi bohóckodás, nektek hogy tetszenek a Madame Web jelmezei?

446
Madame Web
Forrás: Sony Pictures

Kevesebb mint egy hónap van hátra a Madame Web bemutatójáig, de hivatalosan még nem fedték fel a szereplők jelmezeit annak ellenére, hogy a Sony Pictures mindent belead a film népszerűsítésébe. Az első előzetes után erre nagy szükség van, mert olyan érzésünk van, mintha megállt volna az idő, és a 2000-es évek elején rekedtek volna a Pókasszonyok.

A film marketingje 2023 novemberében kezdődött, amikor is megjelent az első hivatalos teaser trailer. Emellett a hónap elején egy hivatalos poszter is megjelent a közösségi médián keresztül, ám eddig a pontig csak részleteket láttunk abból, hogy milyen jelmezbe bújnak a főszereplők. Most azonban itt az ideje, hogy végre lehulljon a lepel Spider-Woman teljes jelmezéről.

Január 12-én a Sony Pictures egy hivatalos állóképet mutatott be a közelgő filmhez, és a rajongók betekintést nyerhettek, hogy a Madame Web főszereplője és a három segédje milyen jelmezt visel a filmben. A jelmezek megosztották a világot, valakinek bejön, valakinek nem túlzottan.

A film cselekményével kapcsolatban annyi részlet látott napvilágot, hogy a főgonosz a Marvel-képregényekből ismert Ezekiel Sims. A képregényvilág egyik legösszetettebb karakteréről van szó, már ami az eredetére vonatkozik. A filmben Tahar Rahim alakítja majd ezt a karaktert, a szereplőgárdát Adam Scott és Emma Roberts egészíti ki Ben Parker és Mary Parker szerepében.

A szereplőgárda tekintetében erős filmnek tűnik a Madame Web, Johnson mellett az Eufória sztárja, Sydney Sweeney is szerepet kap. Ő a második Spider-Woman, Julia Carpenter szerepében mutatkozott be a Marvel képregényeiben, aki végül megörökölte Madame Web szerepét. A filmvásznon erőt ad Cassandra Webbnek, aki egy vagány szuperhős csapatot állít össze, amelyben Celeste O’Connor és Isabela Merced is szerepet kap. A főszereplőkön kívül a stábot erősíti még Emma Roberts, Tahar Rahim, Mike Epps, Adam Scott és Zosia Mamet.

A filmhez kiadott rövid ismertető szerint “a Madame Web a tipikus műfajtól eltérően a Marvel egyik legrejtélyesebb hősnőjének önálló eredettörténetét meséli el. A feszültséggel teli thriller főszerepében Dakota Johnson alakítja Cassandra Webb-et, egy manhattani mentősnőt, aki talán látnoki képességekkel rendelkezik. Kénytelen szembesülni a múltjával kapcsolatos leleplezésekkel, és kapcsolatot alakít ki három fiatal nővel, akiknek hatalmas jövőt szánnak… ha mindannyian túlélik ezt a halálos jelent.”

Madame Web 2024. február 15-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.