Wide Screen
Image default
Gamer

Haven: Egy különös repkedős szerelem

A Game Bakers csapata a Furyval már megmutatta, hogy képesek egyedi designal megáldott, újító megoldásokat alkalmazó alkotást produkálni, most romantikázásra szólítanak.

A Haven ugyanis a keleti produktumok jellemző elemeit házasítja össze, a Furyra jellemző környezetben, szóval egy RPG-s kalandozás lesz egy kis visuel novel műfaji beütéssel. A repkedést, felfedezést egy kis közös craftolással vagy a párkapcsolatunk építésével, komoly szituk megtárgyalásával, vagy egy kis lucskos összebújással dobhatjuk fel. Az egyjátékos mókát felfejleszthetjük egy jó kis kooperatív repkedéssé is, sőt még a körökre osztott csaták során is összedolgozhatunk.

A fejlesztők addig merészkedtek a játék létjogosultságának és extrém mivoltának magyarázása közepette, hogy úgy írták le, mintha a Persona találkozna a Journeyvel és elhálnának egy szerelmes éjszakát, amikor megfogan a Haven. Sajnos pontos megjelenési dátumunk még nincs, azonban a PlayStation 4, Switch platformok mellett, már a PC is meg lett erősítve (az Xbox One még várat magára).

Még több a témában...

Újabb részletek derültek ki a Fallen Orderről!

Héja Szabolcs

[E3 2019] Kiszivárgott egy kis játékmenet a Marvel’s Avengersből

Héja Szabolcs

Máris a Rage 3-on dolgozna az id Software

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább