Sólyomszem

Hailee Steinfeld elárulta, hogy Kate Bishop Thanos áldozatai között volna-e, akik elporladtak

A rajongókat nem hagyta nyugodni a kérdés, Kate Bishop az áldozatok között volna, vagy sem.

A Sólyomszem című Disney+ sorozat a héten debütált dupla epizóddal, amiben Jeremy Renner bemutatkozott napjaink egyik legnagyobb tinisztárja. Hailee Steinfeld arra a kérdésre válaszolt a sorozat szerdai bemutatója után az egyik külföldi lapnak, hogy karaktere, Kate Bishop is azok között volt-e, akiket Thanos a csettintéssel elporlasztott a Bosszúállók: Végtelen háború című filmben.

Nagy port kavart a Megtizedelés, amikor Thanos egy csettintéssel megfelezte az univerzumot a harmadik Bosszúállók-filmben, és úgy tűnhet, hogy a Végtelen háború eseményei mellett eltörpül az, hogy a Végjátékban visszahozták az elporladt élőlényeket. Bár a tét nem volt kevés, sokan meghaltak, hogy megállítsák Thanost, de ennek ellenére a Marvel Studios nem sokat foglalkozik a pittyentés következményeivel. A stúdió nem, de a rajongók kíváncsiak, hogy egyes karakterek az áldozatok között volt-e.

A The Wrapnek adott interjú alatt a Sólyomszem sztárját, Hailee Steinfeldet arról kérdezték, hogy Kate Bishop is azokhoz karakterekhez tartozik, akik porrá váltak, amikor a Végtelen Kövek erejét felhasználta az Őrült Titán az egyensúly helyreállításánál. “Nem, azt hiszem, látjuk, hogy túléli, és látjuk a veszteséget is” – erősítette meg Steinfeld. “És ez nem történt meg vele.”

Valószínűleg a Marvel azért nem foglalkozott ezzel a kérdéssel, mert a történetmesélés szempontjából nem jelent sokat, hogy Kate Bishop az áldozatok között volt avagy sem. Már csak azért sem, hiszen ez a Marvel Studios legújabb sorozata két évvel a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik. Másfelől pedig biztosak vagyunk benne, hogy a pittyentés bizonyos alkotásokban nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőben. Elég csak A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmre gondolni, hiszen Cassie öt évvel idősebb lett, amikor Scott Lang a Kvantumvilágban rekedt.

Sólyomszem
Total
1
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia rendező ezzel a nagyszerű képpel búcsúzik a forgatástól

Next Article
Örökkévalók

Az Örökkévalók írója megerősítette, hogy mi történt a tévútra tévedt Örökkévalóval a film végén

Related Posts