Főoldal Filmek Ha Ryan Reynolds nem bírja befogni a száját, akkor a Deadpool 3. stábja megszegheti az írói sztrájkot
Filmek

Ha Ryan Reynolds nem bírja befogni a száját, akkor a Deadpool 3. stábja megszegheti az írói sztrájkot

Az írói sztrájk miatt bajba kerülhet Ryan Reynolds a Deadpool 3. forgatásán.

479
Deadpool 2.
Forrás: 20th Century Studios

Úgy tűnik, a Marvel legnagyobb szájhősének most az egyszer oda kell figyelnie, hogy mit mond. A Deadpool 3. kamerái már forognak, de egy új jelentés szerint a főszereplőt alakító Ryan Reynolds nem improvizálhatja Wade Wilson szövegét anélkül, hogy megsértené az írók sztrájkját.

A Deadpool 3 jelenleg Londonban forog, de egy új jelentés szerint Ryan Reynoldsnak vissza kell fognia magát, és nem improvizálhatja Wade Wilsont a forgatáson, hanem szóról szóra azt kell mondani, ami a forgatókönyv szövegében olvasható. Reynolds a Deadpool 2-ben sok párbeszédet improvizált, ezzel pedig társszerzői kreditet kapott, és a harmadik résznél is társzerzőként emlegetik a hollywoodi sztárt.

Színészként és producerként továbbra is dolgozhat a Marvel Studios várva várt folytatáson, de ha átírja a forgatókönyv bármelyik részét (beleértve akár a kisebb szerkesztéseket vagy a rendezői utasításokat is), azzal megsérti a sztrájkot. Bár a rögtönzött dialógusok állítólag a WGA-nál valamiféle “szürke zónának” számítanak, és a színészek technikailag még mindig rögtönözhetnek a forgatáson, azonban Reynolds írói kreditje korlátozza ebben – feltéve, hogy támogatni szándékozik a sztrájkot. Mindez persze akkor igaz, ha rögtönözni szerette volna a sorait a forgatáson.

A főszereplők és Kapicic mellett a korábbi két részből visszatér még Morena Baccarin (Vanessa), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Rob Delaney (Peter), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Shioli Kutsuna (Yukio), valamint hozzájuk csatlakozik újoncként Emma Corrin (A korona) és Matthew Macfadyen (Succession), akiknek szerepéről egyelőre nem közöltek semmit. Kábel (Josh Brolin) és Dominó (Zazie Beetz) visszatéréséről még nincs hivatalos hír.

A cselekmény részleteit egyelőre szintén rejtély övezi, de Wade és Rozsomák várhatóan a Marvel Moziverzumban találják magukat (talán fogságba esnek, ahogy Eddie és Venom). Egy nemrég megjelent pletyka szerint az Idővariáns Hatóság, köztük Mobius ügynök (Owen Wilson) és Miss Minutes is feltűnik majd a filmben.

Shawn Levy fogja rendezni a cím nélküli Deadpool 3. részt, amely 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?