Főoldal Filmek Giancarlo Esposito megerősítette, találkozott a Marvel Studios vezetőivel, és több szerepről is tárgyaltak
Filmek

Giancarlo Esposito megerősítette, találkozott a Marvel Studios vezetőivel, és több szerepről is tárgyaltak

A pletykák után megerősítette a színész, hogy tárgyal a Marvellel.

387
Giancarlo Esposito

A The Boys és A mandalóri sztárját, Giancarlo Esposito neve többször felmerült már az elmúlt hetekben, hogy esetleg hamarosan életre keltheti a Marvel egyik ikonikus karakterét. A rajongók különböző szerepeket osztottak már a színészre, de Esposito csak most először erősítette meg, hogy valóban volt egy megbeszélés, amikor több szerep is szóba került.

Miután a Breaking Bad című sorozatban kiemelkedőt nyújtott Gus Fring alakításával, sokan felfigyeltek a sztárra, s Giancarlo Esposito Hollywood egyik legkeresettebb színésze lett. Az utóbbi időben olyan filmekben láthattuk lopta el a showt színész társaitól, mint a The Boys, a Better Call Saul és A mandalóri, de mikor csatlakozik a Marvel vagy a DC univerzumához?

A rajongók is azt szeretnék, ha Esposito csatlakozna a Marvel vagy a DC Moziverzumhoz, és az egyik legfelkapottabb szereposztás az lenne, ha ő keltené életre Doctor Doomot. Elméleti síkon mozogtunk eddig, de talán valóra válhat a rajongók álma, mivel a színész megerősítette, hogy találkozott a Marvel Studios vezetőivel egy lehetséges MCU-szerep kapcsán. “Szóval, még nem dolgoztam a Marvelnek” – mondta Esposito a texasi San Antonióban megrendezett TJH Superhero Car Show & Comic Conon. “Voltam velük egy szobában és beszéltem velük”.

Azt nem osztotta meg, hogy kik voltak jelen a szobában, és miben maradtak, de megosztott néhány karaktert, akikről fantáziálnak a rajongók, majd megnevezte személyes kedvencét is.

Szóval, volt szó Magnetóról, szó esett Dr. Freeze-ről, ki másról beszélnek még ott? Ó, Doom! És ott van X professzor. Egyet választani ezekből? Én valami olyat választok, ami egy kicsit más. Megyek, és kiteszem az univerzumba, hogy X professzor az.

Giancarlo Esposito

Nemrég felröppentek olyan pletykák, hogy a Marvel Studios szemet vetett Espositóra az MCU Charles Xavierjének szerepére, ami talán nem is annyira pletyka így már. Az X-Menek vezetőjét túlnyomórészt Sir Patrick Stewart játszotta a Fox érában, de azzal is ki lennénk egyezve, ha a rettegett Doctor Doomot keltené majd életre a filmvásznon.

The Mandalorian
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események