Wide Screen
Image default
Filmek

Ghostbusters – egészen új szintre lépett a gyűlölet

A Paul Feig által rendezett Ghostbusters remake/reboot már a kezdetektől fogva kapott hideget-meleget a rajongóktól. Az legelső trailer minden idők leggyűlöltebb videója lett YouTube-on, azonban nagyon kevesen panaszkodtak azért, mert esetleg a film rossznak nézett ki: a gyűlölet értelmetlen és rosszindulatú forrásból származott. A legtöbben azt nehezményezték, hogy a filmet ezúttal 4 női főszereplővel valósítják meg.

Az elmúlt hónapok nevetségesség határát súroló kampányolása után az utálkozók minden eddiginél durvább támadásba lendültek, annak ellenére, hogy a filmről pozitív kritikák érkeztek. Kipécézték maguknak az egyik főszereplőt, nevezetesen Leslie Jones-t, akit twitteren főemlősökhoz hasonlítottak, egy ál-account segítségével homofób és rasszista üzeneteket posztoltak a nevében, valamint fenyegető és obszcén leveleket küldözgettek neki: többek között egy róla készült fotót, melyet a feladó saját spermájával szennyezett be.

Leslie Jones tegnap éjjel sokallt be, és bejelentette, hogy otthagyja a twittert. A közösségi oldalán megígérte, hogy lépéseket tesz az ügyben, melynek hatását eddig még nem éreztük/láttuk. A gyűlölet-hadjárat a filmtörténet egyik legdurvább esete.

https://twitter.com/Lesdoggg/status/755271004520349698

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték sztárja csatlakozott az új Szellemirtók szereplőgárdájához

Kurdics Zoltán Gábor

KRITIKA: Egy kis szívesség

Kurdics Zoltán Gábor

Paul Feig még mindig A szellemírtók folytatásán töri a fejét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon