Ghostbusters – egészen új szintre lépett a gyűlölet

A Paul Feig által rendezett Ghostbusters remake/reboot már a kezdetektől fogva kapott hideget-meleget a rajongóktól.

A Paul Feig által rendezett Ghostbusters remake/reboot már a kezdetektől fogva kapott hideget-meleget a rajongóktól. Az legelső trailer minden idők leggyűlöltebb videója lett YouTube-on, azonban nagyon kevesen panaszkodtak azért, mert esetleg a film rossznak nézett ki: a gyűlölet értelmetlen és rosszindulatú forrásból származott. A legtöbben azt nehezményezték, hogy a filmet ezúttal 4 női főszereplővel valósítják meg.

Az elmúlt hónapok nevetségesség határát súroló kampányolása után az utálkozók minden eddiginél durvább támadásba lendültek, annak ellenére, hogy a filmről pozitív kritikák érkeztek. Kipécézték maguknak az egyik főszereplőt, nevezetesen Leslie Jones-t, akit twitteren főemlősökhoz hasonlítottak, egy ál-account segítségével homofób és rasszista üzeneteket posztoltak a nevében, valamint fenyegető és obszcén leveleket küldözgettek neki: többek között egy róla készült fotót, melyet a feladó saját spermájával szennyezett be.

Leslie Jones tegnap éjjel sokallt be, és bejelentette, hogy otthagyja a twittert. A közösségi oldalán megígérte, hogy lépéseket tesz az ügyben, melynek hatását eddig még nem éreztük/láttuk. A gyűlölet-hadjárat a filmtörténet egyik legdurvább esete.

Total
0
Shares
Previous Article

Kiszivárgott a Zsivány Egyes legújabb előzetese a SWCE-ről

Next Article

Alien: Covenant - véget ért a forgatás

Related Posts
Wide Screen YouTube