Főoldal Filmek Gemma Chan megerősítette, hogy az Örökkévalók után visszatér Szirszé szerepében
Filmek

Gemma Chan megerősítette, hogy az Örökkévalók után visszatér Szirszé szerepében

A kérdés csak az, hogy mikor látjuk őt legközelebb a képernyőn.

524
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Az Örökkévalók sztárja, Gemma Chan megerősítette, hogy vissza fog térni Szirszé szerepében a Marvel Moziverzumban. Az Chloé Zhao filmje az egyik legnehezebb időszakban kerül bemutatásra, amikor a világjárvány miatt a mozik még küszködtek az újranyitással, és a film megítélésén az sem segített, hogy megosztó kritikákat kapott a film, de a vegyes kritikák ellenére is csodálatra méltó 401,8 millió dolláros bevételre sikerült szert tennie a világon. Mindezt anélkül, hogy Kínában mozikba került volna az Örökkévalók, de 200 millió dolláros költségvetésével nem ez volt a Marvel Studios legjövedelmezőbb címe.

Ez megmagyarázhatja, hogy miért nem hallottunk semmit a folytatásról, bár az is elképzelhető, hogy Kevin Feige és társai csak a megfelelő alkalomra várnak, mielőtt felfednék, hol láthatjuk legközelebb ezeket az isteni teremtményeket. Az Örökkévalók egyébként is elég nagy cliffhangerrel végződött, szóval kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a jövő számukra, és mikor látunk egy hatalmas visszavágót az Égivel, Arishemmel szemben.

Nemrég a W Magazine felkereste az Örökkévalók sztárját, Gemma Chant, és megkérdezte tőle, hogy visszatér-e Szirszé szerepében a jövőben a bemutatkozása után. “Igen” – erősítette meg, majd hozzátette: “Egy életre a Marvel tulajdonában vagyunk. [Nevet]”

Ugyanebben az interjúban Chan még arról is beszélt, hogy korábban dominát játszott a Egy call girl titkos naplója című filmsorozatban, és hogy azt ott viselt latex-jelmez után tudta mi vár rá a szuperhősjelmezben. “A latex kényelmes volt!” – mondta. “A Marvel-univerzumban a jelmezem sokkal szűkebb volt. De még mindig sokkal könnyebb volt, mint az első alkalommal a Marvel-univerzumban, amikor a Marvel Kapitányban kékre voltam festve”.

Arra a kérdésre, hogy élvezte-e az “Isten” szerepét, Chan így válaszolt: “Érdekes volt. Az Örökkévalókban félénken ismerjük meg, aztán felfedezi a hatalmát, mint vezető. Ez szórakoztató volt.”

Szirszé történetéből még nem mesélték el, éppen csak belekezdtek, és reméljük, hogy inkább előbb, mint utóbb többet megtudunk majd az Örökkévalók új vezetőjéről. Az Örökkévalók valószínűleg kulcsfontosságú szerepet fognak játszani az MCU későbbi fejezetében, legyen szó akár az első film folytatásáról, akár egy másik filmben vagy tévésorozatban, de visszatérnek.

Örökkévalók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?