Wide Screen
Image default
Előzetesek

Gal Gadot is feltűnik a Halál a Níluson első előzetesében

Poirot detektív ezúttal a Níluson nyomoz.

A Disney végre bemutatta a Poirot-regények legújabb adaptációjának, a Halál a Níluson című film előzetesét. A folytatásban Kenneth Branagh visszatér kedvenc belga detektívünk, Hercule Poirot detektív szerepében, akinek ezúttal a Níluson kell felgöngyölítenie egy különös halálesetet. Ezúttal csatlakozik hozzá Gal Gadot, Russell Brand, Letitia Wright és Annette Bening.

Kenneth Branagh gondozásában egy nagysikerű Agatha Christie regényt 2017-ben már feldolgozott az akkor még 20th Century Fox néven ismert stúdió. Majd nem sokkal a bemutató után jött a bejelentés, hogy további regényeket dolgoznak fel. Az első részben a gyilkosságot a világhírű Orient expresszen követték el, az újabb gyilkosságot azonban már a Nílus egyik elbűvölő gőzhajóján követik el, amikor egy pár idilli nászéjszakájukat tragédia árnyékolja be. Ekkor lép színre Poirot detektív, akinek mindenki gyanús, aki a hajón tartózkodott. A mostani ügyet az teszi igazán különösség, hogy miközben nő a gyanúsítottak száma, közülük néhányan meghalnak, ami még rejtélyesebbé teszi a mostani nyomozást.

Ha Agatha Chrsitie rajongó vagy, vagy láttad a korábbi adaptációkat, akkor tudnod kell, hogy ez egy sötétebb történet lesz, mint A gyilkosság az Orient expresszen volt, sokkal nagyobb téttel bíró film. A Halál a Níluson magyar bemutatója 2020. október 22.

Még több a témában...

Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat